Ultimate Ears, som hører under Logitech, annoncer i dag en udvidelse til sit udvalg af bærbare Bluetoothøjttalere. Udvidelsen byder på den introduktionen af WONDERBOOM 3 og en ny farve til HYPERBOOM.

Læs også: B&O lancerer gaming headset til knap 4.000 kroner

Ultimate Ears WONDERBOOM 3

Ultimate Ears WONDERBOOM 3 er lavet af 100 procent genanvendt polyesterstof og minimum 31 % certificeret genanvendt plastik. Det er en ultrabærbar højttaler med 360°-lyd, som holder i op til 14 timer med fuld stereo. Dens IP67-klassificering betyder, at den er vandtæt, støvtæt og flydende – ligesom den populære MEGABOOM.

Ultimate Ears WONDERBOOM 3 kommer i fire farver. (Foto: Ultimate Ears)

WONDERBOOM 3 lanceres i fire farver, Joyous Bright (Grå), Hyper Pink, Performance Blue og Active Black. Højttaleren har en Bluetooth-rækkevidde på 40 meter. Den har en praktisk løkke, som du kan bruge, hvis du tager den med dig. Du kan også parre to trådløse WONDERBOOM 3-højttalere med hinanden. Tryk én gang for at fordoble. Tryk igen for at få ægte stereo fra begge højttalere med en venstre og højre kanal.

HYPERBOOM

Ultimate Ears HYPERBOOM, mærkets mest højlydte og bastunge højttaler, har også fået en opgradering – nemlig en helt ny hvid version. HYPERBOOM tilbyder en bred dynamisk rækkevidde, og så har et genopladeligt batteri, der holder i op til 24 timer. Den understøtter også fire inputkilder – to Bluetooth, en 3,5 mm AUX-stik og en optisk lyd – så du kan afspille musik fra mobilen, bærbare computere eller spillekonsoller og nemt skifte mellem kilderne med blot et tryk på en knap. HYPERBOOM kommer desuden med en adaptiv equalizer, der aflæser omgivelserne og justerer automatisk lyden.

Med en IPX4-klassificering, er HYPERBOOM ikke helt så modstandsdygtig, som WONDERBOOM og MEGABOOM. Men den kan godt klare, at man spilder på den eller at få stænk fra vandet i poolen. Og hvis din telefon er ved at løbe tør for strøm, kan du slutte den til USB-udladningsporten på HYPERBOOM og holde musikken i gang.

HYPERBOOM kan designmæssigt godt lede tankerne hen på nogle af de tidligere Sonos-modeller. (Foto: Ultimate Ears)

HYPERBOOM understøttes af Ultimate Ears BOOM-appen, tilgængelig via Apple App Store og Google Play Store. På appen kan du opsætte yndlingsafspilningslister, fjerntænde eller slukke højttaleren, justere lydstyrken og meget mere. Du kan også finde softwareopdateringer og forbinde HYPERBOOM med andre BOOM-, MEGABOOM- eller HYPERBOOM-højttalere ved hjælp af appens PartyUp-funktion.

“Disse højttalere er elskede af en grund. De har ikke kun en utrolig lyd, de gør musik til en social, fælles oplevelse – og nu med de genbrugsmaterialer, der bruges i WB3, tager vi skridt til at reducere produktets CO2-fodaftryk,” siger Jonah Staw, der er general manager for Ultimate Ears.

Læs også: EPOS relancerer GTW 270 med trådløs mikrofon

Pris og tilgængelighed

Ultimate Ears WONDERBOOM 3 kan købes fra den 31. august 2022.  Vejledende udsalgspris er DKK 849,-.

HYPERBOOM WHITE kan købes fra den 9. september 2022 til en vejledende udsalgspris på DKK 3.399,-.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments