De trådløse GTW 270 Hybrid-in-ear-høretelefoner fra EPOS, er spækket med funktioner, som trådløs teknologi med low-latency, lukket akustik, multifunktionalitet mellem enheder og ergonomisk form for komfort. Ud over den oprindelige mulighed for at forbinde mikrofonen via Bluetooth giver GTW 270 Hybrid nu også mulighed for at tilslutte mikrofonen trådløst via USB-C-donglen.

Læs pgså: JBL lancerer Tune Flex

“Hos EPOS stræber vi efter perfektion i vores hardware og software til lyd for at kunne give brugerne den bedste spiloplevelse,” siger Maja Sand-Grimnitz, Director, Brand Management & Global Gaming Marketing hos EPOS.

“Derfor har vi valgt at udstyre vores GTW 270 Hybrid, som allerede er et enestående stykke hardware, med yderligere mikrofonfunktionalitet via USB-C-donglen. Denne ønskede funktion giver gamere mulighed for at bruge mikrofonen via donglen, hvilket ikke var muligt førhen. Dette gør in-ear-høretelefonerne til det ultimative redskab til PC-, sofa- og on-the-go-gaming.”

Kompakt design med unik ergonomisk form

Hovedtelefonerne kommer med udskiftelige ørepropper i forskellige størrelser. Dermed skulle det være muligt at finde en pasform for de fleste.

Ved hjælp af en database med over 100.000 ørescanninger fra EPOS’ moderselskab, Demant, og kunstig intelligens har ingeniører hos EPOS kunnet køre adskillige tests på forskellige designidéer.

Testresultaterne blev brugt til at udvikle nogle in-ear-høretelefoner, der er designet til at reducere tryk på ikke-fleksible dele af øret uden at gå på kompromis med en akustisk forsegling og avanceret in-ear-akustik.

Bluetooth & USB-dongle

Hver øreprops unikke ergonomiske form parret med EPOS’ indbyggede lyddrivere leverer en dyb kraftfuld bas, naturlige mellemtoner og en sprød diskant for uovertruffen lydkvalitet, der er udviklet specielt til spil, skriver EPOS.

Den multifunktionelle knap på venstre øreprop giver mulighed for at skifte mellem spil og opkald, samt styre afspilning, pause, næste nummer og telefonfunktioner.

GTW 270 Hybrid bruger dual-channel standard Bluetooth 5.1 og kan tilsluttes via USB-C-dongle. Høretelefonernes dobbelt-mikrofoner reducerer baggrundsstøj for at sikre tydelig kommunikation under blandt andet multiplayerspil.

For at få mest ud af de GTW 270 Hybrid-høretelefoner med low-latency, kan man downloade den gratis EPOS Gaming Suite-software. Softwaren mulighed for at tilpasse lydindstillinger og finde de seneste firmware- og softwareopdateringer.

Pris og kompatibilitet

Høretelefonernes trådløse USB-C-dongle er designet til mobil- og konsolspil og er kompatibel med PC, PS5 og PS4. Høretelefonerne kan også forbindes via en standard Bluetooth 5.1-forbindelse til enhver Bluetooth-kompatibel enhed herunder Nintendo Switch.

Ud over den trådløse USB-C-dongle kommer GTW 270 Hybrid også med et opladningsetui, udskiftelige ørepropper i silikone, bæretaske til dongle, samt 1,5 meter forlængerkabel (USB-C til USB-A) til PC og Sony PlayStation-konsoller.

Headsettet har også IPX5-certificering, der beskytter mod sved og let regn.

De nye GTW 270 Hybrid-høretelefoner er tilgængelige på EPOS’ hjemmeside og på Dustin.dk til en butikspris på 1.199 DKK

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments