Om tre uger fra i dag, afholder Samsung endnu engang Galaxy Unpacked. Det er anden gang i år, at den koreanske producent inviterer til det stort anlagte event. Første gang var i februar, hvor blandt andet Samsung Galaxy S22-serien blev lanceret.

Læs også: Her er de fulde specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3

Når Samsung inviterer til Galaxy Unpacked, er der tale om lancering af nye topmodeller. Og eftersom S22-serien, som nævnt, allerede er lanceret, tør jeg godt garantere, at der denne gang bliver tale om nye Galaxy Z Fold- og Z Flip-enheder. Det er heller ikke en særligt subtil teaser, Samsung har lagt ud i forbindelsse med eventet – bare tag et kig på den officielle hjemmeside.

Her ses det, der efter alt at dømme er en Samsung Galaxy Z Flip, fra siden. Dertil kommer, at de nuværende, foldbare modeller fra Samsung, blev lanceret den 11. august 2021. Denne gang hedder datoen den 10. august 2022 – og det er selvfølgeligt ikke tilfældigt.

Men hvad kan vi så forvente os udover Samsung Galaxy Z Fold4 og Samsung Galaxy Z Flip4? – Ikke det helt store. Alle rygter peger i retning af et par nye wearables, altså smartwatches. Og så er det næsten utænkeligt, at Samsung ikke lancerer et sæt trådløse hovedtelefoner, som kan indgå i en eller anden form for forudbestillingspakke.

Læs også: Her er de fulde specifikationer på Samsung Galaxy Z Fold3

Men der er ingen tvivl om, at det mest interessante bliver at se, hvad næste skridt er for Samsungs foldbare telefoner. Sidste års modeller var ret velkonstruerede. Teknologien ser ud til at være nået langt siden fiaskoen med den første Fold-enhed.

Samsung Galaxy Unpacked løber af stablen den 10. august 2022 klokken 15:00.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments