Sony har løftet sløret for Xperia 5 II, der er den anden 5G-smartphone i Xperia-serien. Telefonen kommer i et kompakt design, hvor der ikke er indgået kompromis med ydeevnen, skriver Sony i en pressemeddelelse.

Læs også: ASUS annoncerer ZenFone 7

Xperia 5 II kommer med mange af de funktioner, vi har set i Xperia 1 II – blandt andet et tredobbelt kamera med ZEISS-optik. På softwarefronten kommer telefonen med Photography Pro, der bygger på teknologien fra Sonys Alpha-kameraer. Dertil kommer Cinematography Pro, der tilbyder en række professionelle indstillingsmuligheder til videografer.

I det hele taget lader Sony Xperia 5 II til at have fokus på kreativt arbejde og underholdning. Skærmen er i 21:9-format og telefonen byder på frontvendte stereohøjtalere, samt det efterhånden sagnomspundne 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner.

“Sony omfavner i dag meget mere end blot teknologi og ingeniørarbejde. Vores portefølje indeholder også underholdningsområder såsom musik, film, spil og meget mere,” sagde Mitsuya Kishida, President of Sony Mobile Communications. ”Med vores unikke baggrund og passion for at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt, er selv vores mest kompakte Xperia-smartphones spækket med Sonys avancerede teknologier.”

Gaming på farten

Ifølge Sony, kommer Xperia 5 II med en række funktioner, der gør telefonen optimal til gaming på farten. Udover det nævnte 21:9-format, byder telefonen på “Game Enhancer”-funktion, 120 Hz opdateringsfrekvens og 240 Hz touch scanning rate.

Game Enhancer giver blandt andet mulighed for at optage og dele lyd- og videoklip. (Foto: Sony)

Det bredere skærmformat betyder selvsagt større synsfelt og 120 Hz sørger for et flydende billede. Til gaming på telefonen er det dog lidt mere interessant med 240 Hz touch scanning frekvens. Lidt kejtet og kort fortalt betyder det nemlig minimal latanstid fra dy trykker til spillet reagerer – såfremt du altså bruger skærmen som controller.

Læs også: PlayStation 5 Vs. Xbox Series X – Hvilken skal du vælge?

Du kan ligeledes justerer, hvor stort et område af skærmen, der skal være berøringsfølsomt under spil. (Foto: Sony)

Game Enhancer-funktionen giver blandt mulighed for at prioritere dit spil, så du slipper for forstyrrende notifikationer. Derudover har du mulighed for at dele billeder, lyd- og videoklip. Xperia 5 II har også en funktion, hvis formål er at forhindre overophedning, så du kn spille i længere tid.

Pris og tilgængelighed

Sony Xperia 5 II kan forudbestilles fra i morgen, den 29. september, og lander i butikkerne den 20. oktober. Den vejledende udsalgspris hedder 6.499 kroner. Telefonen kommer med Android 10 og farvevalgene sort, blå og grå.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments