For at fejre den næste generation af gaminghardware afholder ASUS et ROG LIVE-event. Eventet afholdes den 26. og 27. september, hvor næste generation af hardware fremvises – heriblandt de nye RTX 30-grafikkort. På trods af, at ROG Live bliver afholdt som stream, vil der være masser af ASUS-medarbejdere på plads til at svare på dine spørgsmål.

Læs også: Anmeldelse: ASUS ROG Zephyrus S GX502GW

Arrangementet bliver livestreamet på YouTube og Twitch, og der vil være besøg af de to kendte case modders, Timeplay og Forsberg Customs. Her vil du blandt andet få inspiration til, hvordan du bygger din egen high-end-PC. På andendagen vil ASUS afprøve deres RTX 30-gamingsetups. Maskinerne bliver tweaket for til sidst at køre benchmark test med nogle af de nyeste spil.

ASUS er klar med anden generation af RTX

GeForce RTX 3070, 3080 og 3090 markerer næste skridt i ydeevnen hos grafikkort til PC. For at udnytte grafikprocessorernes fulde potentiale, har ASUS’ ingeniører udviklet grafikkortene helt fra bunden, står der i invitationen. Under eventet vil ASUS dele benchmark-resultater og vise gameplay fra de nye RTX 30-kort.

Læs også: ASUS annoncerer ZenFone 7

Begge dage vil du få mulighed for at vinde en masse forskellige præmier, heriblandt en af de PC’er, der bygges til eventet. Det kommer blandt andet til at foregår ved forskellige quizzer, der skal udfordre seerne på tech og gaming. Skulle du ikke være så heldig at vinde en af præmierne, vil ASUS tilbyde rabatter under eventet, i samarbejde med udvalgte forhandlere.

ROG Live foregår, som nævnt, den 26. og 27. september fra klokken 16 til 22. Udover YouTube og Twitch, kan du finde eventet på Facebook.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments