Onsdag den 16. september afholder Sony et specielt PlayStation 5 event. Producenten vil sende en digital showcase på 40 minutter, der både vil inkludere opdateringer fra Sonys egne spiludviklere, samt tredjepartsudviklere. Sonys slogan for eventet er “one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!)”. Det betyder løst oversat: “endnu et kig på nogle af de spil, der kommer til PS5 ved lancering (og efterfølgende!)”.

Læs også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Meget tyder på, at vi også får løftet sløret for priser og lanceringsdato til eventet. Oprindeligt havde Microsoft planlagt at at annoncere Microsoft Series S og Series X lancering og priser i næste uge. Den plan blev dog forpurret af lækkede informationer på nettet, som fik Microsoft til at komme med en officiel udmelding.

Læs også: Microsoft lancerer ny Xbox den 10. november

I sidste måned åbnede Sony for pre-registrering til forudbestilling af PlayStation 5. Vi venter dog stadig på en officiel udmelding om salgsstart og priser, som vi håber at blive klogere på til denne uges PlayStation 5 event.

Kan være presset af Microsoft

Med sidste uges Xbox-annonceringer, vil det give god mening for Sony, også at offentliggøre de sidste detaljer omkring PlayStation 5. Især det faktum, at de to nye Xbox-konsoller starter forudbestillinger den 22. september betyder, at Sony skal til at rykke, hvis de vil være med fra start.

Læs også: Sony er klar med den første reklame til PlayStation 5

Det forlyder, at de danske priser på Xbox Series X og Xbox Series S ligger omkring henholdsvis 3.899 og 2.399 kroner. Sony har også to forskellige priser på PlayStation 5. Her er der dog ikke tale om en mindre kraftfuld version, som Xbox Series S. Derimod en PlayStation 5 med optisk drev og en uden optisk drev. Derfor forventer vi heller ikke, at se den kommende PlayStation i samme prisleje, som den billigere Xbox Series X.

Tidligere har Amazon France lækket priserne på de to PlayStation 5-konsoller til at være henholdsvis 3.750 og 3.000 kroner. Forhåbentligt bliver vi klogere til PlayStation 5 event på onsdag. Eventet starter klokken 22 og kan ses på YouTube eller Twitch.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments