Mere end syv år efter det blev annonceret, lanceres Mount & Blade 2: Bannerlord endelig på Steam, til at starte med i Early Access. I betragtning af alle forsinkelser for nylig, var man lidt bekymret for, at vi ikke ville se det ankomme i marts. Men det viser sig, at det faktisk er forud for tidsplanen, så vi får fat på det i dag, 30. marts, i stedet for den planlagte udgivelse 31. marts.

Læs også: Call of Duty: Modern Warfare får Infected-Mode, et nyt map og en ny operatør

Mount & Blade II: Bannerlord er den længe ventede efterfølger til det anerkendte middelalderlige kampsimulator og rollespil Mount & Blade: Warband. Bannerlord foregår 200 år før Warband, og udvider både det detaljerede kampsystem og Calradias verden. Bombarder fæstninger med belejrings-udstyr, etabler hemmelige kriminelle imperier i byens baggader eller luk dem ind i de tykke kaotiske kampe i din søgen efter magt.

Læs også: Outer Wilds sætter kurs mod Steam

Nøgleord i Mount & Blade 2: Bannerlord

 • Action/RPG
  Udforsk, plyndre og erobre din vej gennem det store kontinent Calradia, og få venner og fjender undervejs. Skab din egen hær og led den i kamp og kæmp sammen med dine tropper.
 • Singleplayer Sandbox-kampagne
  Spil spillet, som du vil spille det! Plot din egen vej til magten i et dynamisk sandkasseeventyr, hvor ingen gennemspilninger er ens.
 • Omfattende karakteroprettelse og progression systemer
  Opret og udvikl din egen karakter, så den passer til din spillestil. Mestre færdigheder ved at bruge dem, du får adgang til et udvalg af frynsegoder, der repræsenterer din mestring af et talent.
 • Realistisk økonomi
  Se tilgængeligheden og strømningen af varer i en simuleret økonomi, hvor prisen på alt fra røgelse til krigsheste varierer med udbud og efterspørgsel. Drej anarkiet til din fordel ved at være den første til at bringe korn til en sultende by efter en belejring eller genåbning af en bandit-plaget handelsruterute.
 • Færdighedsbaseret retningsbestemt kampsystem
  Overvind dine fjender ved at bruge spillets dybe og intuitive kampsystem, der er let at lære, men vanskeligt at mestre.

Ekstra rabat igennem Corona-Krisen

Bannerlord bliver også sat ned med 10 procent gennem de første to uger, hvor ejere af de foregående spil får yderligere 10 procent slået af prisen. Med hensyn til spillets omkostninger har TaleWorlds erkendt, at coronavirus-udbruddet har efterladt mange mennesker i økonomisk kamp. Derfor, og fordi spillet udkommer i early access, har TaleWorlds altså valgt at gøre med de nævnte rabatter.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments