Coronavirus har ramt hele verden, hvor tusindvis af mennesker er blevet fyret fra deres job. Det betyder blandt andet, at produktion og udvikling bliver forsinket hos mange selskaber. Der har også været tvivl om, hvorvidt den kommende iPhone overhovedet bliver lanceret til september, som Apple jo har for vane. I denne uge påstod en rapport fra de japanske aktieindeks, Nikkei, at Apple overvejer at udskyde lanceringen af iPhone 12 med nogle måneder.

Se også: Hacker har stjålet kildekode til Xbox Series X grafik

Sveyapple.sk har været ude med billeder af den kommende iPhone 12.

Sidenhen har en person med insiderviden hos Apple været ude og sige, at leverandører af printplader til den kommende 5G-smartphone ikke er har fået udskudt leveringsdato. Det er værd at bemærke, at der specifikt bliver sagt 5G – det tyder altså på, at Apple faktisk har valgt at udskyde lanceringen af den billigere iPhone 9, som flere medier tidligere har sagt.

Sådan mener svetapple.sk, at iPhone 12 kommer til at tage sig ud´.

Uanset om Apples kommende telefoner bliver udskudt, så står en masse fabrikker i en usikkerhed. I Kina er produktionerne så småt ved at starte op igen, men her har man ingen anelse om, hvor stor efterspørgsel, man kommer til at møde. Vi håber, at Coronakrisen snart er overstået, så verden igen kan fortsætte, hvor den slap.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments