Infinity Ward overrasker med en temmelig betydelig opdatering til Call of Duty: Modern Warfare & Warzone, og det tilføjer det, der lyder som et utroligt spændende twist på Infected Gamemode. NVG Infected er en ny multiplayer-tilstand, der kaster dig ud i mørket omgivet af zombier med kun nattsynsbriller til at hjælpe dig med at navigere.

Se også: Ghost Recon Breakpoint er gratis i denne weekend

I den nye tilstand har du et thermal-sigte og nattsynsbriller med begrænset batteri. Og hvis det ikke var svært nok, bruger NVG Infected realisme-regler, så man må samtidig kæmpe med rystende hænder og kun headshots fungerer mod de inficerede. Husk, at de inficerede kan se fuldstændigt i mørke!

Andre steder tilføjer den store nye opdatering noget af indholdet fra denne uges forsinkede opdatering, inklusiv Talon (og hans hund Indiana) og 6v6 Khandor Hideout-map. Så er der Plunder: Bloodmoney, der tilføjer garanterede penge på alle kills, når du spiller Plunder i Warzone. Der er også et væld af fejlrettelser, opdatering af våbenbalancering og generelle kvalitetsopdateringer. Du kan se de komplette patch notes fra Infinity Ward her.

Tidligere artikelOuter Wilds sætter kurs mod Steam
Næste artikelApple iPhone 12 bliver ikke udskudt alligevel
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments