Infinity Ward overrasker med en temmelig betydelig opdatering til Call of Duty: Modern Warfare & Warzone, og det tilføjer det, der lyder som et utroligt spændende twist på Infected Gamemode. NVG Infected er en ny multiplayer-tilstand, der kaster dig ud i mørket omgivet af zombier med kun nattsynsbriller til at hjælpe dig med at navigere.

Se også: Ghost Recon Breakpoint er gratis i denne weekend

I den nye tilstand har du et thermal-sigte og nattsynsbriller med begrænset batteri. Og hvis det ikke var svært nok, bruger NVG Infected realisme-regler, så man må samtidig kæmpe med rystende hænder og kun headshots fungerer mod de inficerede. Husk, at de inficerede kan se fuldstændigt i mørke!

Andre steder tilføjer den store nye opdatering noget af indholdet fra denne uges forsinkede opdatering, inklusiv Talon (og hans hund Indiana) og 6v6 Khandor Hideout-map. Så er der Plunder: Bloodmoney, der tilføjer garanterede penge på alle kills, når du spiller Plunder i Warzone. Der er også et væld af fejlrettelser, opdatering af våbenbalancering og generelle kvalitetsopdateringer. Du kan se de komplette patch notes fra Infinity Ward her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments