Outer Wilds, har endelig sat kurs mod Steam-universet. Den ambitiøse rum-udforsker RPG-titel vil være tilgængelig på Steam fra den 18. juni.

Spillet blev oprindeligt frigivet i slutningen af ​​maj 2019 på både Xbox One og PC, hvor det var en Epic Games Store-eksklusiv. Outer Wilds kom senere til PlayStation 4, men dets pc-eksklusivitetsvindue forblev lukket. Nu, lidt over et år efter sin første PC-frigivelse, vil Steam-spillere få deres chance for at tjekke spillet ud.

Se også: Få de bedste spil til PC – Origin Access

I Outer Wilds overtager spilleren kontrollen med en nybegynder Space-Explorer, der udforsker rummet på sin første mission. Spilleren kan guide astronauten rundt for at udforske sin planet og det omgivende solsystem, som er fuld af betagende og farlige planeter. Men 22 minutter efter lift-off sker der noget, dagen nulstiller og skaber et loop som i filmen Groundhog Day. Det eneste, der skifter fra playthrough til playthrough, er spillerens viden, da man prøver at finde ud af, hvorfor man sidder fast i en tidsløjfe.

Spillet er ikke tilgængeligt til forudbestilling endnu på Steam, men du kan tilføje det til din ønskeliste. På nuværende tidspunkt koster spillet cirka 157 kroner i Epic Games Store og på konsoller, hvilket sandsynligt er det samme det koster, når det kommer til Steam.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments