Så skete det endeligt! Sony har offentliggjort prisen og lanceringsdato på PlayStation 5. For alle os i Danmark, bliver konsollerne lanceret den 19. november. Det har PlayStation netop offentliggjort til deres live-event på Twitch og YouTube.

Til eventet blev der også vist en hel masse spil til den kommende PlayStation. Heriblandt Call of Duty Black Ops: Cold War, Spider-Man: Miles Morales og Hogwarts Legacy. Derudover fik vi et kort indblik i en del af de spil, der relanceres i en opdateret udgave til de nye konsoller.

Læs også: PlayStation 5 Vs. Xbox Series X – Hvilken skal du vælge?

Lanceringsdato for PlayStation 5 (Foto: PlayStation)
Lanceringsdato for PlayStation 5 (Foto: PlayStation)

Når PlayStation 5 lanceres, bliver det også sammen med et nyt tiltag til PlayStation Plus – The PlayStation Plus Collection. Det er mere eller mindre en lang række af de spil, der tidligere har været gratis med PlayStation Plus, som nu bliver samlet i et bibliotek, hvor abonnenter kan spille dem på PlayStation 5.

Her er prisen på PlayStation 5

Nu til det, du faktisk er klikket ind på denne artikel for at læse – Prisen på de to nye PlayStation-konsoller.

Vi har tidligere skrevet, at Amazon France har lækket prisen på PlayStation 5. Tilbage i juni kom den franske Amazon-side til at offentliggøre, at prisen på PlayStation 5 er 499,99 euro, mens den på PlayStation 5 Digital Edition er 399,99. Og som det så ofte er med den slags rygter, viser det sig at være fuldstændig sandt!

Prisen på de to PlayStation-konsoller er blevet offentliggjort af Sony. (Foto: PlayStation)

Omregnet til danske kroner, betyder det, afhængigt af dagskursen, at PlayStation 5 koster omkring 3.750 kroner. Den diskløse PlayStation 5 Digital Edition koster 3.000 kroner. Det er selvfølgelig med det forbehold, at det er vejledende priser fra Sony, der kan svinge alt efter forhandler.

Læs også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Sony er i øvrigt ikke kommet med nogen dato for forudbestillinger. Men du kan holde dig opdateret via PlayStations danske hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Tidligere artikelDe største nyheder fra Apple – iPad, Watch og iOS
Næste artikelSpil Call of Duty: Black Ops Cold War gratis i weekenden
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments