Så skete det endeligt! Sony har offentliggjort prisen og lanceringsdato på PlayStation 5. For alle os i Danmark, bliver konsollerne lanceret den 19. november. Det har PlayStation netop offentliggjort til deres live-event på Twitch og YouTube.

Til eventet blev der også vist en hel masse spil til den kommende PlayStation. Heriblandt Call of Duty Black Ops: Cold War, Spider-Man: Miles Morales og Hogwarts Legacy. Derudover fik vi et kort indblik i en del af de spil, der relanceres i en opdateret udgave til de nye konsoller.

Læs også: PlayStation 5 Vs. Xbox Series X – Hvilken skal du vælge?

Lanceringsdato for PlayStation 5 (Foto: PlayStation)
Lanceringsdato for PlayStation 5 (Foto: PlayStation)

Når PlayStation 5 lanceres, bliver det også sammen med et nyt tiltag til PlayStation Plus – The PlayStation Plus Collection. Det er mere eller mindre en lang række af de spil, der tidligere har været gratis med PlayStation Plus, som nu bliver samlet i et bibliotek, hvor abonnenter kan spille dem på PlayStation 5.

Her er prisen på PlayStation 5

Nu til det, du faktisk er klikket ind på denne artikel for at læse – Prisen på de to nye PlayStation-konsoller.

Vi har tidligere skrevet, at Amazon France har lækket prisen på PlayStation 5. Tilbage i juni kom den franske Amazon-side til at offentliggøre, at prisen på PlayStation 5 er 499,99 euro, mens den på PlayStation 5 Digital Edition er 399,99. Og som det så ofte er med den slags rygter, viser det sig at være fuldstændig sandt!

Prisen på de to PlayStation-konsoller er blevet offentliggjort af Sony. (Foto: PlayStation)

Omregnet til danske kroner, betyder det, afhængigt af dagskursen, at PlayStation 5 koster omkring 3.750 kroner. Den diskløse PlayStation 5 Digital Edition koster 3.000 kroner. Det er selvfølgelig med det forbehold, at det er vejledende priser fra Sony, der kan svinge alt efter forhandler.

Læs også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Sony er i øvrigt ikke kommet med nogen dato for forudbestillinger. Men du kan holde dig opdateret via PlayStations danske hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments