Som en del af The Master Chief Collection, bliver Halo 3 udgivet til PC den 14. juli, skriver The Verge. Computerspillere vil kunne købe spillet via Microsoft Store og Steam. Hvis du abonnerer på Xbox Game Pass til PC, vil du have fri adgang til spillet, så længe du stadig er abonnent. Udgivelsen af The Master Chief Collection til PC foregår ad flere omgange. Du kan således allerede spille både Halo: Combat Evolved, Halo 2 og Halo: Reach på din computer. 343 Industries har desuden planer om også at udgive Halo 3: ODST og Halo 4 på et senere tidspunkt.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

Halo 3, som oprindeligt blev udviklet af Bungie, er det sidste kapitel i den originale spiltrilogi. Især multiplayer-delen er en ret populær del af spillet, blandt andet på grund af Forge, der tillader spillere at vælge, hvor på mappet våben og køretøjer befinder sig. Hele idéen med at kunne tilpasse spillet efter forgodtbefindende, er en stor del af Halo 3. Derfor har 343 Industries også for nyligt testet Forge, singleplayer-delen og multiplayer-delen.

Se også: Tech Tossen Podcast Ep. 2 & 3 – De nye konsoller

343 Industries står også bag Halo Infinite, som bliver en af day-one-titlerne (spil der er tilgængelige, så snart konsollen lanceres, red.) til den kommende Xbox Series X-konsol. Microsoft afholder et arrangement den 24. juli, hvor blandt andet Halo Infinite og en række andre spil til Xbox Series X afsløres.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments