GTA V blev lanceret for snart otte(!!!) år siden. Ikke desto mindre er det stadig et af de mest populære spil på tværs af platforme. Ved udgivelsen i 2013, blev spillet udgivet til både PlayStation 3 og Xbox 360. Sidenhen er det blevet til en lancering på PlayStation 4, Xbox One og PC. Men det stopper tilsyneladende ikke her. Rockstar har nemlig offentliggjort, at GTA V udgives til PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 11. november.

Læs også: Rockstar undskylder for problemerne med Red Dead Redemption 2 på PC

Til den tid vil spillet være mere end otte år gammelt og være udgivet til intet mindre end tre generationer af konsoller. Det understreger blot populariteten hos både GTA V-spillet og GTA-serien som helhed.

Både Xbox Series X/S og PlayStation 5 burde få samme “udvidede og forbedrede” oplevelse med GTA V. Til gengæld ser det ud til, at Sony har en specialaftale med Rockstar Games. ‘Standalone’-versionen af GTA Online bliver gratis i de første tre måneder – men kun på PlayStation 5. Derudover giver Rockstar Games i forvejen 1 million in-game valuta til PlayStation 4-spillere hver måned, indtil den lanceringen på PlayStation 5.

Læs også: Stå sammen hver for sig – De bedste online multiplayerspil til at holde sammen under Coronavirus

Rockstar har ikke specificeret præcist, hvordan GTA V forbedres på PlayStation 5 Og Xbox Series X/S. Der bliver dog lovet både tekniske og visuelle forbedringer. De nye konsoller har i hvert fald nok kraft til at holde loadingtider nede og framerates oppe. Igen skal det fremhæves, hvor imponerende det er, at GTA V efter otte år genudgives til de nye konsoller. I sidste ende kan det være den udgivelse i 2021, der får flest spillere til at gå fra PlayStation 4 og Xbox One til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments