Vi er havnet i en krise, som ingen af os har oplevet før, og forhåbentlig aldrig vil opleve igen. Coronavirus har gjort, at vi ikke umiddelbart kan samles som vi plejer. Det betyder også, at de hyggelige spilaftenener heller ikke er lige til at få i stand. Det har vi her hos Tech Tossen forsøgt at finde en løsning på, hvilket resulterer i vores bud til, hvordan vi stadigvæk kan spille sammen – hver for sig.

Se også: Gratis spil til PS Plus – Marts 2020

De bedste spil til Coronakarantænen

Jackbox – Til den virtuelle spilleaften

Jackbox er et voldsomt populært party-spil! Spillet findes i seks versioner, med navnene The Jackbox Party Pack (2-6), og et syvende spil er planlagt til udgivelse i år. Hvert af Jackbox-spillene består af 5 partygames, som spænder fra almindelige quizspil med små twists, til variationer af tegn og gæt, og endda et dating-spil. Jackbox kan med andre ord erstatte det fysiske brætspil.

En af fordelene er, at Jackbox spilles via en enhed med internetadgang. Det er altså muligt for folk i alle fire verdenshjørner at spille med hinanden, uden at være i samme rum. Det kræver blot, at en af deltagerne ejer en af The Jackbox Party Pack-spillene og streamer sit spil på Facebook, YouTube Twitch eller lignende – alle deltagere bruger blot telefon, tablet eller PC som controller. Udover at der er plads til 8 aktive spillere, kan man også deltage som publikum, og på den måde deltage i spilaftenen. Spillene er desværre udelukkende på engelsk, men hvis det ikke er nogen hindring, så Jackbox det perfekte samlingspunkt i en krise, hvor vi ikke kan samles.

Call of Duty Warzone – Det nye battle royale

Call of Duty Warzone er hurtigt blevet en fanfavorit. Folkene bag spillet har formået at træde ind i en i forvejen godt besat genre, med nogle tiltag, som spillerne virkelig har taget godt imod. Med klassisk battle royale, hvor den sidst overlevende vinder og spiltypen, Plunder, der går ud på at samle flest penge, er der nok at give sig til i Warzone.

Se også: Her er alt vi ved om Warzone

Uanset hvilken spiltype du helst vil spille, så foregår det enten alene eller i hold op til tre mand. Og netop det, at kunne sidde med sine venner og spille over nettet, er noget vi skal udnytte så meget som muligt lige nu. Dertil kommer, at Warzone kan spilles på tværs af platforme, så både Xbox-, PlayStation- og PC-spillere kan spille med hinanden. Det er altså underordnet, om dine venner spiller samme konsol som dig – I kan altid spille Call of Duty Warzone.

Star Wars the Old Republic – May the mmorpg be with you

Nar man nu alligevel er fanget i sit hjem i den kommende tid, så giver det god mening at se alt Star Wars fra ende til anden… Det hele! – Spillefilm, animationsserierne, The Mandalorian, bare alt, hvad der nogensinde er lavet, som omhandler Star Wars. Når man så er færdig med at se Star Wars – eller lige skal have en pause – så kan man lige så godt hoppe ind i Star Wars-universet på sin computer, og spille sin egen historie.

Star Wars the Old Republic er et såkaldt Massively Multiplayer Online Role Playing Game, eller mmorpg. Det er altså meningen, at det skal spilles med andre mennesker, om end det sagtens kan spilles alene. Så hvorfor ikke samle dine mest nørdede Star Wars-venner, og slutte jer til Imperiet eller Republikken? Der er mange timers underholdning i Star Wars the Old Republic, hvad end du er Sith, Jedi, Smugler eller Bounty Hunter, og der er belønninger for at gennemføre historierne. Fik jeg sagt, at det er gratis? – Hvis du er Star Wars-fan, og ikke har spillet dette spil før, så er der vist ingen grund til at vente længere!

Red Dead Redemption Online & Grand Theft Auto Online – Saml din bande

Rockstar har lavet to VIRKELIGT gode onlinespil i GTA Online og Red Dead Redemption Online. Begge spil tilbyder timevis af underholdning, som stort set aldrig stopper. Derudover er der så mange forskellige roller at påtage sig i de to spil, at der er noget for en hver smag – både dem, der er til hurtig action, og dem der går mere op i rollespillet. Spillene findes til både Xbox PlayStation og PC, men understøtter desværre ikke tvær-platform-spil. Så man kan kun spille med vennerne, hvis de er på samme platform.

Ikke desto mindre er det stadigvæk hamrende sjove spil, som nemt kan dræbe et par timer. Hvis du skulle begynde at kede dig, kan du også altid bare vende vennerne ryggen, og skyde dem – bare for sjov. Uanset hvad, så er RDR Online og GTA Online garant for en masse underholdning.

Rocket League – Overraske simpelt, overraskende underholdende

Den første udgave af spillet hedder Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars – det synes Psyonix alligevel var en kende langt, så 2’eren har fået det mere spiselige navn, Rocket League. Spillet er så simpelt, at det næsten ikke giver mening, hvor sjovt det er. Rocket League er fodbold med biler.

Man er op til fire biler på hvert hold, som skal forsøge at score mål på modstanderholdet med en kæmpestor bold. Dertil kommer en god portion boost, en masse tilpasningsmuligheder og muligheden for at smadre hinanden. Spillet er absurd vanedannende og der findes endda en eSport-liga. Rocket League understøtter også spil på tværs af platforme, så alle spillere på Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og PC kan spille med og mod hinanden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments