Call of Duty: Warzone har taget hele verden med storm og fuldstændigt overskygget resten af spilserien. I skrivende stund har battle royale-spillet mere end 75 millioner downloads, skriver The Verge.

Selvom gratisversionen af Call of Duty er uhyre populær, ser det ikke ud til, at Activision dropper deres historie-baserede spil. Udvikleren har således udgivet den første teaser-trailer til det næste spil i Call of Duty-serien. Spillet har fået navnet: Call of Duty Black Ops: Cold War, og er angiveligt inspireret af virkelige hændelser.

Call of Duty: Warzone Battle Royale udvider med kæmpe opdatering

Derudover efterlader traileren os faktisk med flere spørgsmål end svar. Vi har eksempelvis ingen anelse om, hvordan selve spillet ser ud. Dernæst aner vi ikke, om spillet kommer til næste generations konsoller – omend det nok godt kan forventes. Du kan se traileren herunder.

Call of Duty Black Ops: Cold War offentliggøres officielt den 26. august

Der er, som du nok har set nu, ikke megen information om selve spillet. Mest iøjefaldende er det, at Activision bruger en rigtig optagelse af en tidligere KGB-agent i traileren. Derudover nævnes “Perseus”, der angiveligt var blandt de spioner, som stjal amerikanske atomhemmeligheder fra det såkaldte Manhattan Project. Hvis du er interesseret, så kan du læse denne artikel om Perseus. Deruover findes der et par artikler om den tidligere KGB-agent, Bezmenov, på CIA’s hjemmeside.

Tilbage til Call of Duty Black Ops: Cold War. Sløret løftes officielt for spillet onsdag den 26. august. Intil da må vi nøjes med denne trailer og spillets slogan: “Know your history or be doomed to repeat it”, hvilket løst oversættes til “Kend din historie eller vær dømt til at gentage den”.

Stå sammen hver for sig – De bedste online multiplayerspil til at holde sammen under Coronavirus

Activision har i øvrigt lovet, at fremtidig Call of Duty-spil vil være forbundet til Warzone. Op til udgivelsen af traileren, har et event fundet sted i netop Warzone, hvor spillere i bedste koldkrigsstil har haft mulighed for at knække koder, som gav adgang til hemmelige rum i Verdansk. Netop Verdansk bliver desuden nævnt i trailerens YouTube-beskrivelse.

Der er stadigvæk ingen, der kender identitet eller opholdssted på spionen, “Perseus”. (Foto: Call of Duty Black Ops: Cold War)

Hvornår spillet præcist udkommer, finder vi forhåbentligt ud af den 26. august. Vi kan dog være heldige at se en udgivelse allerede i år. Spillet udvikles af Treyarch og Raven Software, som tidligere har tweetet, at de samarbejder. Derudover har Raven Software specifikt udtalt, at de udvikler “dette års Call of Duty”. Det tyder altså på, at spillet kan blive udgivet inden nytår – måske samtidig med de nye konsoller.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments