Der er efterhånden gået fem år siden det seneste AAA-Batman-spil, men nu er WB Games Montreal på vej med et ny af slagsen. Denne gang hedder spillet Gotham Knights, og første trailer afslører, at spillet kommer til næste år. Alt er dog ikke helt, som det plejer – Batman er nemlig død.

Læs også: Activision offentliggør nyt Call of Duty Black Ops: Cold War

Som nævnt bliver spillet udviklet af WB Games Montreal. Den vildt succesfulde Arkham-serie blev oprindeligt startet af Rocksteady Studio. Sidenhed overtog WB Games Montreal dog serien, med Arkham Origins fra 2013. Derfor kan vi med rette forvente, at Gotham Knights vil videreføre stil og stemning fra Arkham-serien, omend Batman ikke længere er med.

Se officiel gameplay fra Gotham Knights

Når det ny ikke er Batman, der skal beskytte Gotham mod ikoniske skurke, som Mr. Freeze, hvem skal så? I Gotham Knights kan du spille som en af fire velkendte Batman-hjælpere; Batgirl, Nightwing, Red Hood og selvfølgelig Robin. I en gameplay-video, offentliggjort af WB Games Montreal, slår Batgirl og Robin pjalterne sammen imod netop Mr. Freeze. Se gameplay-videoen her:

Hvis du har spillet Arkham-serien, vil du med garanti genkende mange af elementerne i ovenstående video. Universet forrtsætter i samme “noir-lignende-stil”, der efterhånden er synonymt med Batman-universet. Uden at have prøvet spillet, lader det også til, at styringen er meget lig Arkham-spillene. Derudover kampscenerne, figurenes bevægelse og mellemliggende filmsekvenser som taget direkte ud af den mere end 10 år gamle Arkham-serie.

Læs også: Sony er klar med den første reklame til PlayStation 5

Personligt er det ikke umiddelbart skidt. Fra Batman: Arkham Asylum i 2009 til Batman: Arkham Knight i 2015 var spilserien stort set lutter succes. Nogle gange må man godt arbejde ud fra parolen “If it ain’t broken, don’t fix it”.

Hvis du er interesseret i at være blandt de første, til at få opdateringer om Gotham Knights, kan du skrive dig op til nyhedsbrevet via den officielle hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments