Samsung har haft stor succes med deres brugerflade, efter de udkom med One UI. Nu er vi nået til tredje version, der har været ude i et stykke tid efterhånden. Hvis du endnu ikke kender de små tips og tricks, der gemmer sig, så kan du i denne video med garanti finde nogle stykker, du bliver glad for.

Flere opdateringer på Samsungs telefoner

En af de gode nyheder fra Samsung det seneste stykke tid har været, at de nu vil komme med store opdateringer til deres telefoner i op til tre år. I hvert fald de mest populære. Det er en massiv god nyhed, der sætter en tyk streg under, at Samsung både går efter at blive den telefon, du ikke kan undgå at vælge, hvis du leder efter en Android telefoner og går op i den slags. Samtidig har de meddelt, at de leverer sikkerhedsopdateringer i op til fire år. Det er lang tid i Android verden.

Læs også: Prøv Samsungs One UI brugerflade … på en iPhone?

Den bedste brugerflade på Android?

Mange Android brugere er meget opsatte på, at Android skal være så “rent” som muligt. Hvis det er sådan, man har det, skal man altså ikke gå i krig med One UI – det er det stik modsatte. Jeg har faktisk aldrig rigtig været fan af, hvordan “ren” Android ser ud eller føles at bruge. Tværtimod synes jeg, at det er kedeligt.

Producenter som Samsung, Huawei, OnePlus og flere har været med til at gøre Android spændende og udfordret, hvad man kan gøre på Android platformen. Det har i Samsungs tilfælde resulteret i One UI, og jeg er kæmpe fan. Med tanke på, hvor mange ting man kan med en Samsung telefon (måske endda en kende for mange), så er jeg imponeret over, hvordan de har formået at gøre oplevelsen så god. Og hvad der næsten er endnu mere imponerende – den er strømlinet på alle deres telefoner. Billige som dyre.

Tidligere udgaver af Samsung brugerflader har været ret frustrerende at bruge, og det gjorde, at jeg kiggede mod andre mærker for at møde mine krav. Sådan er det ikke længere. De andre mærker kæmper nu om at komme på niveau med Samsung.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments