Det seneste glimt af gameplay fra Valhall giver os et kig på Mjolnir. Thors flyvende hammer, som du vil være i stand til at kæmpe over i det nye Wield Mjolnir-gamemode. Det ser ud til, at tordenguden har mistet sin hammer, så det er op til spillerne at returnere den. Hvilket naturligvis betyder, at de bliver nødt til at myrde hinanden først!

Hvis du får hænderne i hammeren, bliver du nødt til at kæmpe mod alle de andre spillere, der kun har sine bare næver til at prøve at få dig ned, mens du kommer til at smide Mjolnir rundt og tage alle andre vikinger ud, før de når dig.

Valhall kommer til Steam Early Access, men forud for det har udvikleren, Blackrose Arts, været vært for nogle lukkede tests, senest for Wield Mjolnir-gamemodet. Spillet er i alpha i øjeblikket, men når det rammer beta, vil backers også være i stand til at prøve Battle Royale og Siege Gamemodes. Efter disse tests vil det være tilgængeligt på Steam for alle.

Udvikleren understreger, at det ikke kun er et Battle Royale-spil, selvom en storskala af slagsmål mellem vikinger alene lyder temmelig tiltalende. Vikinger vil kæmpe på den evige slagmark, der er opdelt i fire dele, hver af dem med sin egen sæson og vejr. Midt på kortet er en stor arena, formentlig hvor den sidste kamp finder sted, når resten af ​​verden er smuldret væk.

Derefter lyder det en smule velkendt, men jeg har et kæmpe blødt sted for melee-slagsmål, og det ser ud som om Blackrose Arts lægger meget fokus på det Skill-baseret kampsystem. Du kan få en bedre idé om systemet fra Siege traileren fra april nedenfor, som også fortæller, hvordan kamp-systemet fungerer.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments