Techland, skaberene af den oprindelige Dead Island, planlagde en efterfølger, da de skiftede fokus til at arbejde på Dying Light i stedet. Dead Island 2 gik videre til Yager Developments og derefter Sumo Digital og derefter Dambuster Studio. Her er vi i slutningen af ​​2019 uden tegn på det nogensinde kommer.

I et interview med Gamesindustry.biz forklarede Klemens Kundratitz (CEO for Koch Media, der ejer Deep Silver Publishing), at det bestemt kommer. ”Dead Island er et meget vigtigt brand for os, og vi er nødt til at få det lavet rigtigt. Det er bare et vidnesbyrd om vores dedikation til at få det gjort ordenligt” sagde han.

“Det er en sjov historie at fortælle alle, at det er på det tredje studie, men vi vil blive bedømt på slutresultatet, og vi er virkelig sikre på, at når det kommer ud, vil det være et kick-ass zombie-spil. Vi vil bestemt lægge alle kræfter i.”

Kundratitz bekræftede også, at Volition, et andet studie de ejer, stadig arbejder på et nyt Saints Row-spil fremfor en efterfølger til dets spin-off Agents of Mayhem. “Saints Row ligger vores hjerter nær” sagde han, “og vi vil afsløre mere om det næste år. For tiden har vi bare ønsket at få bekræftet, at det kommer, og det vil være fantastisk.”

Koch Medias næste store udgivelse vil være Shenmue 3, der forventes at komme denne uge.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments