Den første kampagneudvidelse til Borderlands 3 lanceres den 19. december. Moxxis Heist of the Handsome Jackpot bringer lidt “Ocean’s Eleven-feeling” til Pandora.

Spillere skal have avanceret langt nok i Borderlands 3′ hovedhistorie, så langt at de har adgang til Sanctuary 3. Udvidelsen vil føre dem til Handsome Jacks overdådige feriested, hvor de kæmper mod Hyperion-security og “skøre casinogængere” for at komme til jackpotten, der indeholder helt ny legendarisk loot og et pengeskab, fyldt med Eridium.

Fjender og loot skaleres til spillerens level, sagde Gearbox Software på udvidelsens officielle side. Lootet vil omfatte nye heads, skins og emotes til sine Vault Hunters. Derudover et nyt ECHO-skin, weapon trinkets og masser af legendariske våben og redskaber.

Moxxis Heist of the Handsome Jackpot er en del af Borderlands 3′ sæsonpass for premium DLC, med yderligere tre kampagne-udvidelser, der kommer i løbet af det næste år. Dette indhold er også inkluderet i Borderlands 3 Super Deluxe-udgaven.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments