Der er stensikkert mange af os, der går og frygter for, hvor meget vi skal spare op, hvis vi vil have fingre i PlayStation 5 ved lanceringen. Tidligere har flere analytikere vurderet, at prisen kunne ende så højt som 6.000 kroner, hvis ikke mere.

Nu er der i mellemtiden godt nyt til os “fattigrøve”, der skal optage gæld for at betale 6.000 for en spillekonsol. Twitterbrugeren, PSErebus, har tidligere afsløret detaljer fra PlayStation med overraskende nøjagtighed. Denne gang kommer brugeren med to forudsigelser om pris og lancering af PlayStation 5.

Som I kan se i tweetet herover, så påstar PSErebus, at PlayStation 5 lanceres den 20. november 2020 i Nordamerika. Hvis det er sandt, så kan vi givetvis forvente en lancering samme dag eller deromkring i Danmark. PlayStation har selv offentliggjort, at den kommende konsol bliver lanceret op til jul 2020, så den 20. november samme år virker ikke helt usandsynligt.

Endnu mere interessant er den påståede pris på 499 dollars, hvilket svarer til små 3.500 danske kroner – Hvis den pris passer, så bliver konsollen heldigvis slet ikke så dyr som forventet. Der skal selvfølgelig tages forbehold for skatter og afgifter, men selv med dem inkluderet, bør der være langt op til 6.000 kroner.

Tech Tossens forsigtige bud er, at PlayStation 5 rammer de danske butikker til cirka 4.000 kroner – forhåbentligt mindre!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments