Efter en ret lang pause, er vi igen klar med Tech Tossen Podcast. I dette afsnit snakker vi om de nye Huawei FreeBuds 4i, som jeg et eller andet sted synes er et rigtig godt alternativ til Apple AirPods Pro. Og så er de billigere. Samtidigt kommer vi lidt ind på, hvorvidt Huawei har sin egen stemmeassistet – den hedder i øvrigt Celia.

Læs også: En hverdag med Huawei: Kan jeg få alle mine apps?

Hvorfor jeg mener, at Huawei FreeBuds 4i er et godt alternativ til AirPods Pro kan du høre i podcasten herunder. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også læse anmeldelsen af headsettet. Her kan du også se lidt billeder af FreeBuds 4i, så du ved, hvorfor vi sammenligner så meget med Apple.

Det er som sagt en tilbagevenden af podcasten efter en lang pause. Men fra nu af vil der komme en ny episode hver uge, så vidt det er muligt. Vi har faktisk allerede næste afsnit klar, som handler om OnePlus 9. Indtil da håber vi, at du vil lytte med her. Og som altid er ris, ros og spørgsmål velkomne. Du kan i øvrigt finde podcasten stort set alle steder, hvor du hører podcast – blandt andre Spotify, Deezer, Apple og Google.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments