Der er gået lidt tid siden den seneste episode af Tech Tossen Podcast. Primært fordi vi har været i fuld sving med at bygge studie og få fat i det rigtige udstyr til at levere rigtig god lyd til jer. Nu er vi imidlertid klar med en ny episode af vores podcast, der i denne uge handler om elcykler.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 10 – Rygter om Samsung Galaxy Z Flip3 & Fold3

Jeg har testet to af slagsen. Den første fra producenten, Wafabike, der stillede en super lækker citybike til rådighed. Den anmeldelse har været ude på Tech Tossen i et stykke tid nu. Den anden cykel er fra danske MATE., som både med design, elektronik og målgruppe går i en helt anden retning.

Som du måske ved, udgiver vi også Tech Tossen Podcast, som video på Premium Gear DK, hvor du selvfølgelig også kan se denne episode om elcykler. Du kan også se videoen herunder:

Alle episoder af Tech Tossen Podcast kan findes på de mest gængse platforme, heriblandt Spotify og Apple. Hvis I synes, at vores små snakke er interessante, så gå gerne ind og følg podcasten. Giv også gerne en anmeldelse – vi tager selvfølgelig imod både rid og ros. Ellers vil jeg bare sige god fornøjelse med Tech Tossen Podcast Episode 11, der handler om elcykler.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments