Epic Games giver hver uge et spil eller to gratis til brugerne af Epic Games Store. Ofte er der tale om små indiespil, som i forvejen ikke koster alverden. Men af og til dukker en af de store titler op. Blandt andet forærede Epic Games Rage 2 til sine brugere tilbage i februar. Nu er udgiveren igen på banen med en af de federe titler – du kan nemlig få Remedys anmelderroste spil, Control, ganske gratis frem til den 17. juni klokken 17:00.

Læs også: De bedste gratis spil til børn

Control blev udgivet i august 2019, så det er ikke helt nyt længere. Når det så er sagt, har spillet generelt fået ret gode anmeldelser og blev for nyligt optimeret til Xbox Series X og PlayStation 5. Noget tyder altså på, at det er værd at prøve Control – især nu, hvor det er gratis.

For at få Control gratis, skal du først og fremmest have en konto på Epic Games. Jeg oprettede i sin tid min egen med min Facebook-profil, hvilket er super simpelt. Men lad os bare antage, at du har styr på det, så jeg ikke behøver gå i detaljer med den del.

Næste skridt er at logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette kan enten gøres i Epic Games Launcher eller via hjemmesiden. Begge steder kan du finde selve butikken. I butikken – eller ‘Store’, som den hedder – kan du nu få øje på Control, der i den store karrusel på forsiden er fremhævet som gratis spil.

Læs også: Dansk spilfirma donerer 810.000 til Læger uden Grænser

Virker hele den proces lidt for rodet, kan du også bare søge manuelt på Control. Faktisk har jeg gjort arbejdet for dig, og fundet Control i Epic Games Store lige her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments