Cloud Imperium Games har startet endnu en Star Citizen “Free-Fly” uge, for at fejre den nylige udgivelse af alpha 3.7.0. Fra i dag til og med 3. november kan spillerne hoppe ind i cockpits fra fem gratis skibe, og tage en tur i det stadigt voksende univers.

3.7-opdateringen byder på nogle store ændringer i spillet, herunder muligheden for at mine i hulesystemer, scanne planeter, finde ressourcer, lande og grave ressourcerne ud, og tage dem med for at sælge dem. Skibsudlejning er nu også tilgængelig, så du kan lægge nogle in-game cash i spillet for at få lidt flyvetid i de forskellige skibe, før du kaster rigtige penge på dem.

Spillere har nu også personlige inventories, og missioner kan deles med andre gruppemedlemmer, hvilket ikke tidligere var muligt. (Belønninger deles dog også, så husk det, før du lader din generøsitet løbe afsted med dig.)

Hvis du kan lide det, du ser på dine rejser, kan du deltage i spillet på fuld tid lidt billigere end sædvanligt, da prisen på startpakker sættes ned i denne uge. Spillere kan komme i gang med en donation på 40 dollars – en “donation” snarere end et køb, fordi Star Citizen stadig teknisk set samler penge til udvikling af spillet – hvilket vil give et startskib, tre måneders skibs-forsikring og 1000 United Earth Credits – altså spillets valuta.

Vil Star Citizen nogensinde være færdig?

Det vides ærligt talt ikke. Betaen på Squadron 42 blev for nylig forsinket, men som vi på det tidspunkt bemærkede, er dets scriptede singleplayer-eventyr faktisk et helt separat spil, ligesom Star Marine FPS-delen man aldrig hører mere om. Uanset semantikken i spillets status (og Star Citizen er næppe alene om at mudre betydningen af ​​”frigivet”), kaster folk stadig penge efter det, spiller det til ukendelighed, og antageligt nyder spillets atmosfære.

Tilmeldingslink til Star Citizen Free-Fly-ugen findes på robertsspaceindustries.com.
Hvis det ikke tiltaler at bruge ugen ude i rummet kan du se hvilke andre Nye titler Uge 44 byder på.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments