Der er garanti for underholdning og Counter-Strike i verdensklasse, når Royal Arena for 3. år i træk danner ramme om én af verdens største liveproduktioner og -oplevelser i esport. Seks af verdens bedste hold vil konkurrere live på scenen foran 12.000 medlevende fans i en arena, hvor publikum har ry for at skabe en helt elektrisk stemning.

Danske Astralis skal forsøge at hente deres første BLAST Pro Series titel på dansk grund nogensinde, men de danske hjemme-favoritter kommer til at kæmpe hårdt for titlen, når de skal op imod verdensranglistens nuværende nummer 1 Team Liquid, de svenske legender NiP, NaVi med verdens bedste spiller, s1mple, samt stjernespækkede FaZe Clan og Amerikanske Cloud9.

Billetterne til finaledagen lørdag, hvor de tre afgørende gruppespilsrunder med 9 kampe, og den store finale, alle spilles live på den ikoniske BLAST-scene i Royal Arena, er fuldstændig udsolgt. Kampene streames selvfølgelig også live på Blast Pro Series Twitch kanal.

Blast Pro Series Copenhagen 2018 løb Russiske Natus Vincere med 1. pladsen

Natus Vincere vandt 2-0 i den store finale mod svenske Ninjas in Pyjamas. Danske Astralis gik hjem med en flot 3. plads samt 25.000$ i lommen. Alle 3 teams er igen med i dettes års BLAST Pro Series, og det bliver spændende at se om Astralis kan få hævn fra sidste års intense event.

Se 2018’s After Movie herunder hvor der var kæmpe fest i Arenaen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments