I dag har Nimble annonceret Earthfall: Alien Horde til Nintendo Switch. Det dynamiske “First Person Shooter” er tilgængeligt via Nintendo eShop, til en pris på 19,99 dollars.

Earthfall: Alien Horde er en kulmination af de tidligere udgivne versioner på PlayStation 4, Xbox One og Steam, inklusiv en helt ny lokal trådløs 4-spiller-samarbejdsoplevelse, som er eksklusiv til Nintendo Switch. Med 15 lokationer, 11 kampagnekapitler, fem invasionskort og en endeløs mængde af fremskridtsmæssigt genererede alien-horder, der skal bekæmpes, overlader Earthfall: Alien Horde det til spillerne at forsvare Jorden.

“Lanceringsdagen bliver aldrig gammel, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at frigive Earthfall: Alien Horde på Nintendo Switch,” udtaler Russel Williams fra Nimble, og fortsætter: ”Co-op-oplevelsen med 4 spillere er perfekt til Switch-platformen, og spillerne vil virkelig nyde muligheden for at spille med deres venner lokalt eller online. Vi ser frem til modtagelse af spillerne og håber, at se dig i spillet.”

Earthfall: Alien Horde til Nintendo Switch inkluderer:

  • En Horde af indhold – 15 unikke lokationer, inklusiv 11 kampagnekapitler, 5 invasionskort og masser af oplåselige genstande!
  • Hardcore Co-op – Drop ind, drop ud og deltag i klassisk fire-player co-operative gunplay inspireret af vores tids største co-op shooters. Nu med lokal co-op, udover online spil.
  • Death from Above – Bekæmp horden, en fremskridtsmæssigt genereret alien-trussel, der gør en hver gameplay-session anspændt, spændende, frisk og fuldstændig dødbringende.
  • Velbevæbnede allierede – Bliv en af ​​fire historiedrevne figurer og kæmp gennem et alien-inficeret plot, mens du bruger avancerede våben og kanoner.
  • Byg dit forsvar – Placer strategiske barrikader, indsæt automatiske vagter eller opsæt tårne ​​for at opnå overlegen ildkraft.

Om Earthfall: Alien Horde:

Earthfall: Alien Horde er et fire-spillers first-person-shooter, der udfordrer spillere til at overleve horder af hensynsløse alien-droner og deres herskere. Oplev en kamptestet, opgraderet FPS, der inkluderer alle tidligere indholdsopdateringer fra det originale Earthfall. Nu med en Nintendo Switch eksklusiv: 4-spiller lokalt co-op trådløst spil!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments