EA er igen snart at finde på Steam. Spiludvikleren teasede i sidste uge for et genopstået samarbejde mellem sig selv og Valve, hvilket nu er blevet bekræftet. Den første titel fra EA, der bliver at finde på Steam, er Star Wars Jedi: Fallen Order. Spillet udkommer den 15. november, og kan allerede nu forudbestilles på Steam.

Udover det kommende Star Wars-spil, vil andre titler også snart blive tilgængelige på Steam, heriblandt The Sims 4 og Unravel 2. Til næste år vil multiplayerspil som Apex Legends, FIFA 20 og Battlefield V også komme til Steam. Multiplayerspillene vil angiveligt kunne spilles på kryds af platforme, så spillere på Origin kan spille med og mod spillere på Steam.

Til foråret vil EA’s abonnementsbaserede medlemskab, EA Access, også komme til Steam. Det betyder altså massevis af titler, der via EA Access bliver frit tilgængelige på Steam, til et fast månedligt beløb. Såfremt “Premier”-medlemskabet også bliver tilgængeligt via Steam, vil det inkludere titler som FIFA 20 og Star Wars Jedi: Fallen Order. Ifølge EA, vil EA Access være den første og eneste abonnementstjeneste på Steam.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments