Dette bliver muligvis den mest storslået BlizzCon i Blizzards historie. Efter et mere kedelig BlizzCon 2018, efterfulgt af et år med klodsede spring fra den ene kontrovers til den næste, herunder at udelukke en spiller, for at støtte Hong Kong-protesterne under et interview, er dette Blizzards chance for endelig at tilbyde fansene noget, der ikke bare er en mobil port.

Fans, der ikke er i stand til at deltage i BlizzCon personligt, kan købe den virtuelle billet, der giver fans mulighed for at begivenheden fra deres eget hjem. Den virtuelle billet gør det nemt for seerne at springe rundt til de forskellige faser og se fremvisninger live, eller se indhold, de eventuelt er gået glip af, på et senere tidspunkt. Indehavere af virtuelle billetter får også en hel række specielle in-game-ting til deres yndlingsspil, såsom de bemærkelsesværdige Illidan Genji og Tyrande Symmetra-skin til Overwatch.

Coming Soon, Coming Soon og Coming Soon!

Ifølge planen offentliggjort på Blizzards Blizzcon Side, er der efter åbningsceremonien en række af “Coming Soon!”-arrangementer. Dette betyder, at der er lagt op til nogle store annonceringer, som er holdt godt hemmelige. Især fordi det er “Main Stage”-arrangementer, her er det ikke bare småting der bliver præsenteret. Det vil helt sikkert blive afsløret under åbningsceremonien, vi venter meget spændt!

På sidste års Blizcon blev åbningsceremonien efterfulgt af allerede afsløret arrangemeneter, som ikke var skjulte med en “Coming Soon”, her var det emner som “Diablo: Whats Next, Overwatch: Whats Next, Hearthstone: Whats Next og World of Warcraft: Whats Next”. Vi kan derfor godt forvente at der kommer fire store nyheder, både indenfor deres nuværende spilserier og måske endda også helt ny spilserie.

Bliver Diablo 4 endelig afsløret?

Mange tidligere rygter og “leaks” peger på, at Diablo 4 bliver annonceret til Blizzcon. Der er blandt andet via en reklame for Diablo Artwork nævnt Diablo 1, 2, 3 og 4. For nyligt har en Overwatch Streamer sagt, at Diablo 4 bliver annonceret på Blizzcon. Streameren som går under navnet @Metro_OW lader til at have en pålidelig kilde hos Blizzard, sidste års Blizzcon havde han lækket information om en ny Overwatch karakter, både navn og evner, som senere blev annonceret under Blizzcon.

Ifølge Le Monde har Blizzard fremvist spillet til sine ansatte i Frankrig, dette kom frem i et interview med nogle tidligere ansatte hos Blizzard:

Hvad med fremtiden? Blizzard Entertainment-holdene har allerede fået en præsentation af det ventede Diablo 4 og ved, at et nyt Overwatch er på vej. Men ingen af spillene kommer i bedste fald før 2020. Activision og Blizzard vil tjene mindre penge, men stadig tjene en masse penge,” har en såkaldt veteran udtalt.

Overwatch 2

Det kan næsten siges med sikkerhed, at én af annonceringerne kommer til at være Overwatch 2. Der er allerede flere gange lækket nyheder om Overwatch 2. Senest for et par dage siden, hvor de første billeder fra spillet angiveligt er blevet lækket. Billederne var fundet i Blizzard store men er nu fjernet igen.

Project Titan: er der chance for det bliver genoplivet?

For år siden havde Blizzard en Next-Gen MMO, som en opfølger til World of Warcraft, i værkerne. Det blev kaldt Project Titan, og derfra blev Overwatch født. De fleste Blizzard-fans ved, at de ikke er bange for at “dræbe” et spil, før de frigives, som eksempel Thrall-point-and-click-adventure til Starcraft: Ghost og selvfølgelig Project Titan.

Årsagen til aflysningen af Project Titan har altid været lidt af et mysterium, og den tidligere Blizzard-chef, Mike Morhaime, talte om, hvorfor spillet blev annulleret i første omgang. Ifølge en rapporter talte Morhaime på GameLab i Barcelona, hvor han afslørede, at det var et ekstremt ambitiøst spil. Tilsyneladende havde spillet tidsrejser og fokus på historiske myter.

Mike Morhaime forklarede, at:

“Vi har forsøgt virkelig hårdt på ikke at annoncere nogen spil, der ikke var klar til at blive annonceret, eller vi ikke var sikre på, at vi ville frigive. Titan er en undtagelse, hvor vi ønskede, at det skulle være vores næste generation, vores efterfølger til World of Warcraft. Vi tog mange af vores seniorudviklere og satte dem på dette projekt. Og jeg tror, at dér, hvor vi virkelig mislykkedes var, at vi ikke var i stand til at kontrollere omfanget. Det var meget ambitiøst.”

Selvom projektet er blevet aflyst offentligt, er det ikke til at vide, om de har arbejdet videre på det siden. Det ville især være nu, at Blizzard har brug for at komme med noget nyt, som kan erstatte deres MMO-base i World of Warcraft.

Warcraft

WarCraft-serien har haft et interessant år, med den enorme succes med udgivelsen af World of Warcraft: Classic, og den blandede modtagelse for den fortsatte udvikling af Battle for Azeroth-udvidelsen. Når det er sagt, er fremtiden lys for World of Warcraft, og en ny større udvidelse er næsten garanteret at være til stede på BlizzCon i år. Fans forventer også en afsløring af den sidste Battle of Azeroth-patch, som normalt bringer mange spillere tilbage til spillet lige inden en ny udvidelse lanceres.

Udfra fra forskellige leaks, ser det ud til, at den næste udvidelse til World of Warcraft kommer til at være: Shadowlands. Om dette er sandt, må vi vente til weekenden med at finde ud af.

WarCraft III: Reforged gik glip af sit oprindelige lanceringsvindue i sommeren 2019, men et beta build er for nylig blevet gjort tilgængelig via Blizzard App’en. Mens fans er travlt optaget med “datamining” af versionen, afventer de fleste tålmodigt en ny meddelelse om udgivelsesdatoen på BlizzCon i år, og forhåbentlig vil det ikke vare meget længere, før fansen endelig kan få fat på spillet.

Heartstone

Hearthstone på BlizzCon er blevet temmelig forudsigelig i de år, det har været til stede på eventet. På dette tidspunkt er det garanteret at få en ny, større udvidelse, eller adventure annoncering til det populære kortspil. Blizzard forventes at forsøge at bringe positiv omtale til Hearthstone, efter det nylige drama, hvor virksomheden alvorligt straffede pro-spiller, Blitzchung, der talte om den aktuelle situation i Hong Kong under en officiel Hearthstone-udsendelse.
Blizzard har for nyligt udgivet en teaser for den nye udvidelse, se den herunder:

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm-udviklingen har været meget langsomt i gang, siden Blizzard fjernet støtten til Heroes e-sports; arbejdet med spillet fortsætter dog, og nye helte og kosmetik frigives stadig. BlizzCon er den perfekte mulighed for Heroes of the Storm-teamet til at fremvise kommende helte for det næste år, samt alle nye maps og events, der måtte være undervejs! Det er tidligere annonceret, at Deathwing bliver tilføjet til Heroes of the Storm.

Starcraft

Man troede tidligere, at der kan være en større StarCraft-meddelelse på dette års BlizzCon, som meget let kunne have været det tidligere omtalte StarCraft FPS-spil – men spilseriens fremtid er nu ukendt. Dette er ikke første gang, at Blizzard løber i udviklingsproblemer med hensyn til et spin-off StarCraft-spil, eftersom de annullerede stealth-action StarCraft: Ghost tilbage i 2006. Det er muligt, at Blizzard i hemmelighed har arbejdet med en større ny tilføjelse til spilserien, der kunne teases på BlizzCon.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments