Gamere har været ivrige efter Diablo 4-nyheder siden Blizzards katastrofale afsløring af dens mobile titel, Diablo: Immortal, sidste år. Med BlizzCon 2019 lige rundt om hjørnet, havde Diablo 4 sit første troværdige læk gennem det tyske magasin, GameStar.

“over 500 kunstværker fra Diablo, Diablo 2, Diablo 3 og Diablo 4.”

I en annonce i det nyeste GameStar magasin henviser den kommende bog, “The Art of Diablo”, til Diablo 4 for første gang. I annoncen lyder “mit über 500 artworks aus DiabloDiablo 2Diablo 3, und Diablo 4” groft oversat betyder det: “over 500 kunstværker fra Diablo, Diablo 2, Diablo 3 og Diablo 4.”

Blizzards nye Diablo Artwork kan allerede nu forudbstilles på Amazon, og sendes ud dagen efter Blizzcon 2019.

Dette er ikke det første, vi har hørt om Diablo 4, eftersom Blizzard nævner flere Diablo-produkter i deres pipeline ved sidste års BlizzCon. Kotaku skriver også, at Diablo 4 har været i produktion på Blizzard i årevis, og sat i gang igen i 2016.

Diablo 4 ser derfor ud til at være det helt store til BlizzCon 2019. Uanset hvad, skal fans kun vente et par uger mere for at se om rygterne er sande. BlizzCon 2019 finder sted 1. og 2. november i Anaheim, Californien.

En talsmand for Blizzard har udtalt: “Vi kommenterer ikke på rygter eller spekulationer, men i næste uge har vi spændende nyheder at dele, så følg med i den kommende tid!”

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments