Call of Duty Mobile er måske det mest populære spil til smartphones lige nu. På trods af populariteten, findes der stadig nogle spillere, der savner controllerunderstøttelse. Og ja, det kan være småbesværligt at spille med tommelfingrene på skærmen – det har vi heldigvis fundet en anden løsning på.

Call of Duty Mobile i Gameloop.

På det store internet findes der et hav af emulatorer til alt fra Gameboyspil til gamle DOS-spil. Der findes også en emulator til Android. Helt specifikt hedder den GameLoop og kan downloades her. GameLoop er et program, der tilbyder en række mere eller mindre populære mobilspil på PC, heriblandt Call of Duty Mobile.

Man kan endda logge ind via Google eller Facebook, alt efter, hvilken metode man bruger til sine savegames. Det betyder i al sin enkelthed, at man uden problemer kan spille med samme profil på PC som på telefonen, og det virker rigtig godt.

Som I kan se her, Så er grafikken ikke overvældende, når man skalerer et mobilspil op i 34″.

Standardindstillingerne er så gode, at de fleste nok ikke har behov for at ændre på styringen. Folkene hos GameLoop har formået at lave et brugbart styringslayout, så man føler jeg hjemme i spillet med det samme.

At installere Call of Duty Mobile i sin GameLoop launcher er også super simpelt. Efter at have hentet og installeret GameLoop, skal man bare starte launcheren op og finde Call of Duty på listen over spil, og installere det. Derfra er det bare at gå i gang, og nyde, at man måske har en fordel ved at spille med mus og tastatur.

Om ikke andet, så er det en nem måde at få et gratis Call of Duty-spil til sin PC.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments