Der er gået lidt over en uge siden Fortnite igen startede serverne op, efter det, der bedst kan beskrives som Fortnites undergang. I to dage forsvandt det populære battle royale spil, som følge af et sort hul, der pludseligt opstod. I virkeligheden var der dog tale om afslutningen på en sæson, og den måske mest omtalte overgang til den følgende sæson i noget videospil – nogensinde.

Mere end syv millioner så med på samme tid, da eventet, med det officielle navn “The End”, foregik. De syv millioner seere var fordelt over Twitch, Twitter og YouTube, hvilket ifølge Epic Games selv betød, at der blev slået seerrekorder på både Twitch og Twitter. Samtidig er det et af de mest sete spil-events på YouTube nogensinde.

På Twitch så mere end 1,7 millioner med, hvilket ifølge Epic Games er platformens rekord for samtidige seere i en enkelt spilkategori. På Twitter blev “The End” det mest sete spil-event, med 50,7 millioner minutter set, fordelt over 42,8 millioner views. Epic Games udtaler, at højdepunktet på Twitter var 1,4 millioner samtidige seere.

På den største af de tre platforme, YouTube, så 4,3 millioner seere med samtidig, da Fortnite lukkede og slukkede – for en kort bemærkning. Hvor mange spillere, der faktisk loggede ind under “The End”, er uvist. Men mon Ikke Epic Games offentliggør det antal inden længe.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments