Bethesda har lanceret private servere til Fallout 76 og for at kunne benytte denne funktion skal man købe et månedligt medlemskab. Det nye medlemskab hedder Fallout 1st, og er tilgængeligt allerede nu. Medlemskabet har fået en overaskende høj pris på 14,99€ per måned, hvilket svare til omkring 112 kroner. Ved køb af en årlig pakke koster medlemskabet 10€ per måned.

Fallout 1st giver dig også ekstra fordele, som blandt andet inkluderer ubegrænset opbevaring, et telt der fungerer som en Fast Travel funktion og som en simpel base, en månedlig sum af Atomer, eksklusivt New Vegas-outfit, ikoner og emotes.

Oprindeligt var planen, at Fallout 76 kun skulle sælge kosmetiske ting, men det skib sejlede næsten øjeblikkeligt ved udgivelsen, så lanceringen af Fallout 1st kommer ikke som en overraskelse.

Ifølge Bethesda er der blevet anmodet om private spil siden lanceringen, og selvom du bliver nødt til at abonnere, hvis du vil oprette et, vil du stadig kunne invitere venner, der ikke er medlemmer. Kun ejeren har brug for at betale op. Spillet vil ellers være det samme som almindelig Adventure Mode, men privat.

Hvis ejeren forlader spillet, og der ikke er andre spillere på serveren, lukkes den. Karakterfremskridt og C.A.M.P. placering gemmes, men serverne er ikke kører ikke uden ejeren.

Du kan læse de patch-notes, der kom med Fallout 1st opdateringen her.

Det har skabt røre på Twitter, hvor spillere fra hele verden har givet deres mening til kende. Ved hurtig gennemgang af kommentarerne ser det ikke ud til, at en eneste spiller synes, at et betalt abonnement er en god idé.

En særlig “salty” fan opsnappede endda domænet, FalloutFirst.com, inden Bethesda, hvilket resulterede i en gennemført sviner til udvikleren bag Fallout.

Det er dog siden blevet fjernet (måske fortæret af en gang sultne advokater), men i de få timer, hvor det var online, blev det delt intensivt på sociale medier, hvor manglerne ved abonnementet også blev fremhævet. Heldigvis for os, glemmer internettet som bekendt aldrig. Derfor kan vi stadig se siden via Internetarkivets Wayback Machine. Vi advarer mod stødende eller hårdt sprog.

Folk på Twitter fangede også nogle billeder af siden, før den blev fjernet:

Fallout 1st, eller, som det også kaldes,”Fallout Worst”, var nok ikke den bedste beslutning for Bethesda som enten bør give meget mere til medlemmerne, eller nedsætte prisen væsentligt, for at rette op på endnu en nedtur for Fallout 76.

Se Fallout Fans reaktioner på opdateringen i videoen herunder:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments