Med lidt over en uge, til Death Strandings PlayStation 4-udgivelsesdato, har Kojima Productions annonceret, at spillet også kommer til PC, hvilket gør, at spillet ikke længere er en PS4 Exclusive.

Kojima Productions tweetede i morges, at Death Stranding vil være tilgængelig på pc i begyndelsen af sommeren 2020. Sony udgiver spillet på PlayStation 4, men 505 Games vil offentliggøre pc-udgivelsen af Death Stranding. 505 Games sagde ikke, hvor Death Stranding vil blive solgt.

Vi er meget begejstrede og ærede over at samarbejde med det yderst talentfulde team hos Kojima Productions, og at bringe Death Stranding til pc-spillere overalt i verden

Således udtaler administrerende direktør hos 505 Games, Raffi Galante, i en pressemeddelelse, og fortsætter: “Death Stranding vil tage gamere gennem en helt original oplevelse, der vil glæde PC-spillere overalt.”

Death Stranding vil blive udgivet den 8. november til PlayStation 4. Hvor hovedrollen indtages af The Walking Dead’s Norman Reedus, men andre berømte mennesker – som Conan O’Brien, der giver Reedus en odderdragt – er kommet med i spillet.

Vores egen danske Mads Mikkelsen har også fået en større rolle i Death Stranding, hvor han i traileren ser ud til at være en necromancer-lignende kommandør, der sender fire skelet-soldater afsted i et kloak system. Mads Mikkelsen og Kojima er eftersigende blevet rigtig gode venner.

I et interview afslørede Mikkelsen, at selvom han forstår noget af Death Strandings planlagte budskab, er meget af det, Hideo Kojima fortalte ham om spillet, stadig et puslespil for ham. Han har beskrevet Death Stranding som et “labyrintisk spil”, som han ikke har set noget lignende før, med en historie “helt ude af denne verden”.
Mads har udtalt, at “Karaktererne er meget dualistiske i Kojimas spil: Der er ikke sådan noget som en bad guy eller en good guy i hans spil.”

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments