Den ekstremt farlige, tropiske orkan, Laura, der har flere menneskeliv på samvittigheden tiltrækker spillere i Microsoft Flight Simulator. En af mange imponerende funktioner i det seneste Flight Simulator er, at spillet undertøtter vejr i realtid. Det betyder kort fortalt, at hvis du har funktionen slået til, vil vejret i Flight Simulator være det samme, som i den virkelige verden. Det har nu fået en række spillere til at undersøge orkanen Laura nærmere.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

På både YouTube og Twitter, har flere bruger uploadet billeder og videomateriale af deres tur ind i orkanens øje, skriver The Verge. Resultaterne understreger det utrolige arbejde, Microsoft har lagt i spillets realisme. Herunder kan du se en håndfuld opslag fra Twitter:

Flight Simulator samarbejder med schweiziske Meteoblue, om at simulere virkelighedens vejr. Meteoblue opdeler verden i 250 millioner små kasser, der hver måler ting som vindhastighed, temperatur og atmosfærisk tryk. Oprindeligt var Meteoblues data tilsyneladende kun tiltænkt lufthavne, hvor piloter kunne træne i simulatorer. På grund af samarbejdet med Microsoft, giver det nu mulighed for at gengive de nøjagtige vejrforhold i spillet – og det er mildest talt imponerende.

Skulle du selv have lyst til at prøve Flight Simulator, og måske tage en tur igennem orkanen, så er det lige nu inkluderet i Game Pass til PC. Microsoft kører ovenikøbet kampagne, hvor den første måned koster en flad 10’er – herefter 33 kroner om måneden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments