Bandai Namco er på vej med endnu et Dragon Ball-spil. Det har efterhånden været officielt i et stykke tid, at den i forvejen lange række af spil vil få følgeskab af endnu en titel. Det nye spil har fået titlen: Dragon Ball Z: Kakarot, og bliver udgivet til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 17. januar 2020.

Spillet er et third-person RPG, hvor man får mulighed for at spille som hovedpersonen, Son Goku, hans søn, Kid Gohan, og karakteren Future Trunks. Derudover bliver det også muligt at spillen som den voksne Gohan og hans alter ego, The Great Saiyaman, under det, der er kendt som Majin Buu Sagaen. Ydermere får man mulighed for midlertidigt at tage kontrollen over en række andre karakterer fra Dragon Ball-universet.

Spillet udkommer i tre versioner, og en hver forudbestilling giver selvfølgelig adgang til ekstra materiale, blandt andet i form af en ekstra quest. Udover standardversionen, vil Dragon Ball Z: Kakarot også komme i en Deluxe Edition, der giver lidt ekstra in-game indhold, og en Ultimate Edition, der udover in-game indhold også indeholder season pass og musik fra spillet. Slutteligt kommer spillet i en Collector’s Edition, der ydermere indeholder en samlefigur og steelbook.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments