FIFA 20 er lige rundt om hjørnet. Det kommende spil i den altdominerende fodboldspilserie bliver lanceret med tidlig adgang for konsol spillere, startende tirsdag d. 24. september. På PC derimod kan spillet forudindlæses fra i aften klokken 19 dansk tid. Det betyder at FIFA 20 kan downloades og installeres vi Origin allerede i aften.

Det betyder dog desværre ikke at spillet kan spilles endnu, men også her er der en ekstra gevinst ved at spille FIFA på PC. Hvis man er medlem af Origin Access Premier får man nemlig adgang til den fulde version af EA Sports FIFA 20 Ultimate Edition allerede torsdag eftermiddag klokken 17. Det er altså hele fem dage før early access begynder på konsollerne.

For EA Access medlemmer på Xbox One og PlayStation 4 er det dog muligt at få en smagsprøve på det fulde FIFA 20 fra den 19. september. I modsætning til Origin Access Premier medlemmer på PC, der har ubegrænset adgang til det fulde spil fra på torsdag, så må konsolspillerne nøjes med en ti timers prøve. Det betyder det fulde spil, med alle funktioner og spildele, dog begrænset til ti timer frem til den 24. september.

I mellemtiden kan man slå sig løs med demoen til FIFA 20, der er frit tilgængelig på alle platforme.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments