Da det blev fremvist tidligere på ugen, beskrev Capcom sin kommende Resident Evil-spin-off, Project Resistance, som en “teambaseret overlevelsesgyser”. Derudover var der ikke megen information at hente om det kommende spil, andet end en såkaldt teaser trailer. Nu er der imidlertid dukket en gameplay trailer op på youtube, der giver et lidt bedre billede af Project Resistance.

Project Resistance er et asymmetrisk multiplayerspil, i samme stil som Dead by Daylight og Friday the 13th. Scenen er sat i et labyrint-lignende forskningscenter, hvor fire overlevende spiller mod en enkelt “Mastermind”. Hver af de overlevende har sin specifikke rolle i forsøget på at overleve, hvad end de nu kommer op imod.

Den såkaldte Mastermind er også styret af en spiller, hvilket i sagens natur betyder, at fem spillere kan spille samtidigt. Mens de fire overlevende oplever spillet som et third-person gyserspil, skifter Mastermind mellem de forskellige overvågningskameraer, der lader spilleren placere fælder og monstre, slukke lys og låse døre. Derudover har Mastermind mulighed for at styre zombier i korte perioder, og på den måde selv deltage i nærkampene.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments