PlayStation har været en anelse hurtige til at offentliggøre næste måneds gratis spil til PlayStation Plus-medlemmer. Hver måned offentliggør PlayStation en trailer med de nye spil, hvilket de også har gjort denne måned. Normalt plejer vi dog at være et par dage længere henne, end tilfældet er denne gang. PlayStation var da også hurtige til at gøre traileren privat, så den ikke kan ses af andre – internettet glemmer som bekendt aldrig, og derfor kan vi nu løfte sløret for april måneds PS Plus-spil.

Se også: Få de bedste spil til PC – Origin Access

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted-serien er uden tvivl en af de bedste spilserier til PlayStation, og Unchartet 4 er måske det bedste spil i rækken. Spillet følger hovedpersonen, Nathan, og hans kumpaner – heriblandt Nathans bror – i deres søgen efter Henry Averys skat. Uncharted 4 byder på en større verden end de foregående spil, hvor der er lagt mere vægt på at udforske omgivelserne. Spillet er i øvrigt den foreløbige konklusion på fortællingen om Nathan Drake.

DiRT Rally 2.0

DiRT Rally 2.0 er muligvis det bedste rallyspil, der endnu er udgivet. Det er vel dårligt nok nogen overraskelse, eftersom udviklerne hos Codemasters som regel rammer hovedet på sømmet, når det kommer til sim-racing-spil. Med smukt udførte baner, smukke omgivelser, smukke biler, god lyd og forbedrede styringsmekanismer – i forhold til tidligere DiRT-spil – har DiRT Rally 2.0 høstet roser fra anmeldere over hele verden, og nu kommer det til PS Plus.

De nye PlayStation Plus-spil erstatter først de nuværende den 7. april, så du har masser af tid til at få hentet denne måneds spil, hvis du da ikke allerede har gjort det. Husk, at når du først har hentet spil via PS Plus én gang, så beholder du de pågældende spil lige så længe du er medlem, så du kan lige så godt føje dem til dit spilbibliotek.

Se også: Gratis spil til PS Plus – Marts 2020

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments