Microsoft gjorde betaversionen af Minercraft Earth tilgængelig for kompatible iOS-enheder i sidste måned. Nu er tilmeldingen åben for Android-enheder, og betaversionen til Android skulle gå i luften i denne uge. Kravet for at spille det nye Minecraft-spil er, at din telefon skal køre Android 7 eller derover og understøtte AR – Augmented Reality. Den gode nyhed er, at hvis man i forvejen spiller spil som Pokémon GO og Harry Potter: Wizards Unite, så er man også klar til Minecraft Earth.

Spillet minder på mange måde om netop Pokémon GO og Wizards Unite. Microsoft og Mojang har brugt flere måneder på at udvikle et Minecraft-spil, hvor spillere skal lede efter materialer i den virkelige verden, for så at bygge diverse Minecraft-konstruktioner med venner. Ifølge Microsoft er målet at dække jorden med Minecraft-klodser.

Eftersom Minecraft Earth stadig er i betafasen, er spillet relativt begrænset. Indtil videre er det kun muligt at indsamle ressourcer og bygge det, man nu lige har fantasi til. Microsoft forventer dog at tilføje flere spilfunktioner, hvor man blandt andet får mulighed for at interagere med andre spillere på specifikke steder. Det bliver også muligt at bruge byggeplader, et fundament, til at bygge noget sammen med venner og familie – lidt som at sidde ved et bord og bygge med LEGO sammen. Hver en ressource, som andre bruger på din byggeplade, vil så blive en del af din konstruktion. På den måde kan man samarbejde om at bygge enorme konstruktioner, som andre spillere vil kunne se gennem deres telefoner.

Lige nu tester Microsoft de mest basale funktioner før spillet bliver udvidet. Hvis man skulle have lyst til at prøve kræfter med Minecraft Earth, så kan man skrive sig op via Minecraft Earths betaside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments