Vi er mange, der ikke kan vente med at få fingre i det kommende Avengers-spil fra Square Enix. Pressen har allerede fået chancen for at se spillet under dette års E3, og nu er det endelig offentlighedens tur. Under Gamescom valgte Square Enix at offentliggøre en næsten tyve minutter lang gameplay-video fra Marvel’s Avengers. Videoen kan ses her:

Marvel’s Avengers blev første gang teased for mere end to år siden, og siden da har fans af tegneserierne, og filmserien i særdeleshed, tålmodigt ventet på at få spillet at se. I år kom så den første in-game trailer, som blev taget imod med digitale klapsalver over hele verden. Klapsalverne blev dog hurtigt til sure miner, da det kom frem, at pressen fik mulighed for at se en decideret gameplay-video, som ikke var tilgængelig for offentligheden… Før nu.

De fans af serien, der faktisk skal ud og købe spillet og dermed finansiere produktionen, som må formodes at være i den dyrere ende, blev holdt udenfor af Square Enix. Det er heldigvis slut nu, for som I nok allerede har set, så har Square Enix offentligjort en walkthrough for hele prologen i Marvel’s Avengers, The A-Day Prologue.

Som navnet indikerer, starter videoen helt ved spillets begyndelse, og har til formål, at starte den historie som resten af spillet er baseret på:

Marvel’s Avengers begynder på A-Day, hvor Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow og Thor afslører et hi-tech-Avengers-hovedkvarter i San Francisco – inklusiv afsløringen af deres egen helikopter drevet af en eksperimentel energikilde. Fejringen bliver dødbringende, da en katastrofal ulykke resulterer i massiv ødelæggelse. Avengers får skylden for tragedien og går i opløsning. Fem år senere, hvor alle superhelte er bandlyst og verden i fare, er det eneste håb at samle Jordens Mægtigste Helte.

Historien kender vi allerede, den blev nemlig offentliggjort sammen med den første trailer, så der er intet nyt der. Til gengæld kan vi se en masse af de populære helte i aktion, med hver deres unikke færdigheder.

Spillet er planlagt til udgivelse den 15. maj 2020, og kommer både til PlayStation 4, Xbox One, PC og Google Stadia. PlayStation-brugere får syv dages tidlig beta-adgang ved forudbestilling, mens Square Enix og PlayStation tidligere har udtalt, at der også vil være eksklusive fordele på PlayStation.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments