Der er sket ting og sager hos Microsoft og Xbox i dag. Selskabet har officielt bekræftet Xbox Series S med både billede og pris. Det hele startede med en lang række lækkede billeder og videoer, der hurtigt tog fart på internettet. Derefter gik der ikke mange timer, før Xbox’ officielle Twitterprofil var ude og bekræfte konsollen.

Læs også: Sony er klar med den første reklame til PlayStation 5

Konsollen ser ud til at være et billigere alternativ til Xbox Series X. Den har dog fået et anderledes design, som minder mere om Xbox One S end Xbox Series X. Ligesom med PlayStations billigere PlayStation 5 Digital Edition, kommer Xbox Series S uden optisk drev. Det betyder altså ingen disk. I forhold til pris, så ligger den officielle pris i Storbritannien på 249,99 pund – godt og vel 2.000 danske kroner.

Reklame lækket

Kort efter den officielle annoncering af Xbox Series S på Twitter, blev en reklame for konsollen også lækker. Her bliver vi meget klogere på, hvad den billigere næste generations konsol kan tilbyde. En af de ting, der allerede nu lader til at være sikkert er, at du kommer til at skulle udvide din lagerplads, hvis du køber Series S.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

Konsollen kommer med en SSD på 512 GB, hvilket absolut ikke vil være nok. Vi ved allerede nu, at spil som Call of Duty: Modern Warfare fylder mere end 170 GB. Med alle de forbedringer, vi forventer at se på næste generations spil, vil det tal kun stige. Derfor håber vi, at der er gjort plads til ekstra lagerplads i den mindste Xbox nogensinde.

Xbox Series S nøglefunktioner:

  • Kun digital
  • 1440p med op til 120 fps
  • DirectX Raytracing
  • Variabel opdateringsfrekvens
  • Ultra-lav latenstid
  • Specialdesignet 512 GB SSD
  • 4K streaming
  • 4K-opskalering til spil

Du kan se hele den lækkede reklamevideo, som er lagt op af Twitterbrugeren, WalkingCat, herunder:

Originally tweeted by WalkingCat (@_h0x0d_) on 08/09/2020.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments