LG har indgået et samarbejde med den svenske producent, Assa Abloy Entrance Systems, om at udvikle en automatisk skydedør, skriver The Verge. Det lyder ikke umiddelbart super interessant i sig selv. I dette tilfælde er der dog tale om en skydedør, som mere eller mindre består af et transparent LG-OLED-display.

Læs også: Amerikanske toldere konfiskerer 2.000 OnePlus Buds ved en fejl – og praler med det

I første omgang henvender skydedørene sig til industri og forretninger, hvor de ifølge LG vil give mulighed for at velkomme kunder, kommunikere med medarbejdere og vise reklamer.

Eksempel på, hvordan en transparent OLED-skydedør kan bruges. (Foto: LG)

LG har fremvist transparente displays i et stykke tid nu – sidste år løftede selskabet sløret for deres OLED Signage. Sidenhen er vi også begyndt at se teknologien blive brugt i den virkelige verden. Så sent som i august afslørede LG, at producentens displays nu bruges i vinduerne på metro-vogne i Beijing og Shenzhen. Derudover forlyder det, at både Panasonic og Xiaomi bruger LG-paneler i deres gennemsigtige OLED TV.

Den anden store producent i Sydkorea, Samsung, har tidligere eksperimenteret med gennemsigtige OLED-displays. Ifølge The Korea Herald, stoppede Samsung dog produktionen af teknologien tilbage i 2016.

Læs også: Samsung vender tilbage til det danske PC-marked

Offentliggørelsen fra LG melder ikke umiddelbart noget om, hvornår vi kan få et transparent OLED-display at se i en skydedør. Men eftersom at den gennemsigtige OLED-teknologi så småt begynder at blive brugt andre steder, tyder det på, at skydedørene ikke er langt fra en egentlig lancering.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments