LEGO introducerede deres 2D-koncept, LEGO DOTS, tidligere i år. Efterfølgende lancerede legetøjskoncernen en hel serie af DOTS-kunstværker med blandt andet Star Wars og Marilyn Monroe. Nu tager LEGO skridtet videre og introducerer DOTS til Nintendos Animal Crossing: New Horizon.

Læs også: Anmeldelse: LEGO Super Mario – Min nye interaktive ven

Her kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan dekorere dit Animal Crossing-hjem med LEGO DOTS. (Video: LEGO)

Det er nu muligt at dekorere din Animal Crossing-ø med en vifte at LEGO DOTS mønstre og farver. Brikkerne kan blandt andet placeres på gulve og vægge, som du ønsker det. I en pressemeddelelse udtaler LEGO:

Da den virkelige verden blev begrænset på grund af COVID-19, tillod Animal Crossing: New Horizons millioner af fans at tilbringe tid i en ny, frugtbar digital verden på deres helt egen ø. Personliggøre og opbygge en drømmeø, med det formål at være kreativ og have det sjovt. Gennem disse nye DOTS-mønstre, der skaber seje muligheder for personalisering, håber LEGO Group at tilføje kreative muligheder til denne fordybende oplevelse, der fejrer leg og selvudfoldelse.

Læs også: LEGO bliver til kunst i dit hjem med det nye LEGO Art

Er du fan af Animal Crossing: New Horizons og LEGO, er der gode nyheder. LEGO har nemlig lanceret 17 generiske DOTS-mønstre og 5 Halloween DOTS-mønstre, som alle er helt gratis. De generiske mønstre kan hentes via QR-koder på LEGO’s hjemmeside. I galleriet herunder, kan du også finde alle Halloween-mønstrene med QR-koder.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments