Jack Black skal spille rollen som Claptrap i den kommende film, som er baseret på spilserien, Borderlands. Det skriver flere medier, heriblandt The Hollywood Reporter. Jack Black er tilsyneladende blot seneste tilføjelse til et stjernespækket Borderlands-cast, der blandt andre tæller Jamie Lee Curtis, Cate Blanchet og Kevin Hart.

Læs også: Her er alle spil, der er klar til Xbox Series X og S

Filmen skal instrueres af Eli Roth, som blandt andet er kendt fra Inglourious Basterds. Senest har Roth også instrueret The House with a Clock in Its Walls, hvor Jack Black også spiller en rolle. Til The Hollywood Reporter har Roth udtalt, at han ser frem til at blive genforenet med Jack Black – denne gang i vokalboksen. Derudover har han sagt, at Claptrap er Borderlands sjoveste karakter, og, at Jack Black er den perfekte skuespiller til at spille ham på det store lærred.

Læs også: Snart slut med Halo onlinespil på Xbox 360

Claptrap er da også en af favoritkaraktererne for mange. Robotten spiller en stor rolle i spilseriens sjove univers – og her er castingen af Jack Black bestemt ikke uden potentiale. Hvis du ikke har spillet nogen af Borderlands-spillene, kan du herunder se det bedste fra Claptrap i Borderlands 3:

Borderlandsfilmen har været undervejs siden 2015. Cate Blanchet skal spille rollen som Lilith, Jamie Lee Curtis spiller Tannis, mens Kevin Hart skal spille Roland. Manuskriptet skrives af Craig Mazin, som blandt andet er producer på HBO’s The Last of Us-TV-serie.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments