Det er ikke nogen hemmelighed, at Epic Games er verdensmestre i crossover, når det kommer til deres populære battle royale. Denne gang er det den retro/futuristiske verden fra Tron, der er kommet til Fortnite. Det har Epic Games offentliggjort i et blogindlæg.

Læs også: Fortnite til PC får Nvidia RTX ray tracing

Der er ti forskellige Tron-skins, som alle er tilgængelige i Fortnite-butikken nu. Hver af de ti skins har sin egen hjelm, der kan fjernes. Derudover kan du få en Light Cycle-glider og en Identity Disc-pickaxe. Hvis du har set Tron-filmene, vil du vide, at de såkaldte Identity Discs blandt andet benyttes som boomeranglignende våben. Om de kan bruges på samme måde i Fortnite, skal vi ikke kunne svare på.

Læs også: Fortnite får ny funktion til ældre PC’er

Læs også: Fortnite får fodboldtrøjer fra nogle af de største fodboldhold

Som nævnt, er Epic Games noget nær verdensmestre i crossovers. I denne sæson af Fortnite alene, er det således blevet til mere end 5 crossovers – blandt andet fra The Mandalorian og Baby Yoda, Kratos, Master Chief og Predator. Derudover har vi set fodboldtrøjer fra virkelighedens fodboldhold, samt skins baseret på professionelle streamere. Alt dette ovenpå en sæson, der udelukkende havde Marvel-tema.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments