Kingston Technologys gamingafdeling, HyperX har annonceret et nyt, trådløst gamingheadset til PC og PlayStation. Headsettet hedder HyperX Cloud Stinger Core og tilbyder 2,4 GHz trådløs forbindelse. Lyden kommer fra 40 mm drivere, som ifølge HyperX er designet til at til at levere fordybende lyd, med klare høje- og mellemtoner, samt en kraftig bas.

”HyperX stræber efter at bringe pålidelige og overkommelige spilprodukter, der tilbyder den bedste oplevelse for konsolspillere.” Udtaler Bianca Walter, forretningsfører, HyperX EMEA, og fortsætter: ”Cloud Stinger Core trådløst gaming-headset tilbyder brugerne et stilfuldt hvidt farveskema, der leverer den komfort og stil, der er forbundet med HyperX-produkter.”

PlayStation 5 Vs. Xbox Series X – Hvilken skal du vælge?

HyperX Cloud Stinger Core fås via onlinebutikken til 639 kroner. (Foto: HyperX)

Det nye Headset fra HyperX udnytter et letvægtsdesign på blot 275 gram. Dertil er ørepuderne designet til at være komfortable selv ved lange spilsessioner. Headsettet fungerer som nævnt både til PC og PlayStation, og tilbyder en række funktioner. Heriblandt lydstyrke kontrol på ørekopperne, samt en støjreducerende mikrofon. Mikrofonen mutes desuden, når den drejes væk fra munden.

I forhold til trådløs rækkevidde, lover HyperX, at Cloud Stinger Core har en rækkevidde på 12 meter. Dertil kommer en batteritid på op til 17 timer – selvfølgelig afhængigt af brug.

Specifikationer

Højtalere:
DriverDynamic, 40mm with Neodymium magnets
TypeClose-back
Frekvensgsang20-20kHz
Impedans16 ohm
Lydtryk95.5dBSPL, 1mW ved 1kHz
T.H.D≦2%
BatteritidOp til 17 timer
Trådløs rækkevidde2.4Ghz – Op til 12 meter (Open Field)
Microfon:
EnhedElektret-kondensatormikrofon
Polært mønsterEnvejs, Støjreducerende
Frekvensgsang50Hz-18kHz
Følsomhed-40dBV (1V/Pa ved 1kHz)

Pris og tilgængelighed

Headsettet er tilgængeligt via HyperX’ onlinebutik. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser på forsendelser grundet COVID-19. Ifølge HyperX selv, er der tale om en forsinkelse på 2-3 dage. Prisen på det nye headset er 639 kroner. Du kan læse meget mere på den officielle produktside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments