Med korte glimt af den nye legende, Rampart, hendes evner og den nye Volt SMG introducerer Apex Legends Sæson 6 nogle store ændringer til World’s Edge. Mest bemærkelsesværdigt er toget, der er blevet afmonteret og kastet hen over kortet.

Eksisterende tog-tunneler vil nu blive fyldt med individuelle vogne, der vil indeholde loot. Det sker i håb om at øge intensiteten, når du jagter bedre våben. Det er en trist dag for dem, der elsker de kaotiske rester af tidlig kamp, som toget altid var garant for. Choo-choo i fred, Apex-tog.

EA Access og Origin Access bliver til EA Play

Andre dele af kortet har gennemgået en alvorlig rekonstruktion, herunder en ny indgang i klippen nær Skyhook og Survey Camp. Launch Site er et nyt område omgivet af lava vest for Dome. Så er der Staging, som er en mindre tilføjelse tæt på midten af kortet. Drill Site er blevet erstattet med et andet Hammond-anlæg, der hedder Countdown. Derudover er The Mirage Voyage også forsvundet, hvilket efterlader den del af kortet, der ser mærkeligt ud.

Respawn introducerer Blast Walls til Skyhook, Lava Fissure og Train Yard – som tropper kan aktivere for at styrke deres position. Disse store mekaniske vægge spredes ganske bredt over bestemte zoner og ser ud som om, de vil give holdene en enorm fordel i forhold til deres modstandere, når de forsvarer et specifikt område.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

Crafting

En af de største opdateringer i sæson 6 er craftning, og traileren giver os en god idé om, hvordan dette vil fungere. En orange kapsel mærket som en “replikator” vises, der tilbyder våben, rustning, ammunition og andre genstande i bytte for udtrukket materialer. I traileren ser vi en trio interagere med kapslen på samme tid, før vi straks indtager en anden trup. Det er rimeligt at forvente, at disse drops er et hotspot fremover.

Apex Legends kommer til switch til efteråret sammen med cross-play

Apex Legends sæson 6 byder på et nyt crafting-system. (Billede: EA)

Ny Legende og nyt Battle Pass til Apex Sæson

Spillere, der er interesseret i Apex ‘nye legende Rampart, vil være glade for at se, at hendes evner ser ret stærke ud. Der er et klip af hende, der bruger placer-bare skjolde med en rullekanon, der kan bruges af hele holdet. Et andet klip i begyndelsen af videoen viser hende også, hvor hun opstiller en heftig rullekanon for at tage sig af et modstanderhold.

Nyt battle Pass og ny Legend i Sæson 6 (Foto: Apex Legends)

Læs mere om den nye sæson og Rampart på Apex’ hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments