EA’s to abonnementstjenester til henholdsvis konsoller og PC, EA Access og Origin Access, skifter nu navn. Navneskiftet betyder blandt andet, at de to tjenester kommer til at høre under samme fane. Det gjorde de måske lidt i forvejen, men adskiller sig trods alt ved, at EA Access er navnet på konsolversionen af tjenesten – altså den til Xbox One og PlayStation 4. Origin Access er derimod navnet på tjenesten til PC.

Få de bedste spil til PC – Origin Access

Navneskiftet sker blandt andet for at gøre det nemmere for brugere, når der skal navigeres rundt mellem de mange tjenester på markedet. Derudover kommer ændringen lige op til, at EA gør klar til en lancering af abonnementstjenesten på Steam.

For dig som eksisterende bruger, kommer ændringen nok ikke til at betyde forfærdeligt meget. Prisen på konsol forbliver 32 kroner om måneden – lidt billigere, hvis du køber et år ad gangen. Til dig der spiller på PC, vil det dyrere Origin Access Premier-abonnement skifte navn til EA Play Pro. Også her vil prisen forblive den samme.

EA lover mere af det hele med EA Play

Skiftet til EA Play træder i kraft allerede den 18. august. Og ifølge EA, har vi noget at glæde os til. I en kort besked, som spiludgiveren har sendt til brugerne, lover EA flere fordele og generelt “mere af alt”.

“Nyt navn, nyt look, men alle de samme fordele og endnu flere i de kommende måneder som bl.a. eksklusive udfordringer i spillet og månedlige belønninger for medlemmer på udvalgte titler.

EA Play betyder, at du får endnu mere ud af dine spil – flere belønninger, mere eksklusivt indhold, mere… af alt, herunder ekstrating som Ultimate Team-pakker, eksklusive beklædningsgenstande og kosmetik. Og så får du tidlig adgang til kommende nye titler. Hold øje med oplysninger om medlemsbelønninger fra MADDEN NFL 21, FIFA 21 og mange flere den 18. august.”

– EA

Hele blogindlægget fra EA kan findes på den officielle hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments