HP har lanceret et nyt gaming-brand under navnet Victus by HP. Victus-serien bygger på DNA fra OMEN-serien og er skabt til mainstream gamere. Den nye serie debuterer med en gaming-laptop på 16 tommer, der går under navnet Victus by HP 16. Derudover lancerer HP en række nye tilføjelser i sin OMEN-serie, bl.a. den helt nye OMEN 16 laptop, en ny og optimeret version af OMEN 17 laptop og OMEN-seriens seneste bud på en gamerskærm, OMEN 25i Gaming Monitor.

Læs også: Anmeldelse: HP Reverb G2 – VR i ordentlig opløsning

“Vi fokuserer med gaming på at skabe innovative teknologier, der giver muligheder for alle, hvad enten det er erfarne OMEN-brugere eller nybegyndere i denne voksende gaming-industri,” siger Judy Johnson, direktør for Gaming og Esports, HP Inc. og tilføjer: “Vi tilbyder et spændende indgangspunkt for alle, der ønsker at game med Victus by HP, samt høj effekt og ydeevne med de nye tilføjelser til vores OMEN-serie.”

Læs også: HP lancerer nye bærbare med fokus på kreativitet

Herunder kan du se en oversigt over de nye produkter fra HP, samt pris og tilgængelighed:

Victus by HP 16

Victus by HP 16 i keramisk hvid. (Foto: HP)

Den nye Victus by HP 16 gaming-laptop kommer i tre farvemuligheder: Mica sølv, performance blå og keramisk hvid, og er alle udstyret med et baggrundsbelyst tastatur som standard. Øvrige funktioner inkluderer:

 • Op til NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060 eller AMD Radeon™ RX 5500M grafik. Derudover kan den konfigureres med op til en Intel® Core™ i7-11800H eller 8-core AMD Ryzen™ 7 5800H processor sammen med op til 32 GB DDR4 3200 MHz hukommelse.
 • 16-tommer skærm med op til QHD 165 Hz opdateringshastighed. Derudover er den udstyret med HP Eyesafe® anti-blå lysteknologi, der er designet til at reducere det skadelige blå lys fra skærmen.
 • OMEN Gaming Hub installeret, der giver nem adgang til funktioner som Undervolting, Performance Mode og Netværks Booster.
 • Victus by HP 16 er bygget i et bæredygtigt design, der benytter ocean-bound plastik i konstruktionen af højttalerne og kabinettet. Derudover er emballagen 100 % bæredygtig.

Victus by HP 16 forventes at være tilgængelig i juni til en pris fra 5.799 kroner.

Læs også: HP lancerer nye bærbare i Chromebook- og Probook-serien

OMEN 16

OMEN 16. (Foto: HP)

Den nye OMEN 16 er designet til den ambitiøse gamer, som ønsker ekstrem ydeevne og grafik. OMEN 16 er blandt andet udstyret med følgende funktioner:

 • Op til NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070 eller AMD RDNA™ 2 grafik og op til en Intel® Core™ i7-11800H eller 8-core AMD Ryzen™ 9 5900HX processor. Derudover er OMEN 16 udstyret med op til 32GB DDR4 3200 MHz hukommelse og op til 1TB PCIe Gen 4×4 SSD eller to 1TB PCIe SSD.
 • Øget batterikapacitet fra 52,5Whr til 83Whr, der giver op til 9 timers batteritid.
 • Op til en QHD 165Hz IPS skærm, der leverer 3ms responstid og 100 % sRGB. Derudover er OMEN 16 udstyret med HP Eyesafe® anti-blå lysteknologi.
 • OMEN 16 benytter genanvendt aluminium i fremstillingen af tastaturets overflade og en kombination af genbrugsplast og ocean-bound plastik i højtalerne.
 • OMEN Tempest Cooling teknologi med Dynamic Power, samt OMEN Gaming Hub’s Performance Control og Undervolting.

OMEN 16 forventes at være tilgængelig i juni til en pris fra 8.299 kroner.

Læs også: HP har løftet sløret for mere end 10 nye produkter i 2021

OMEN 17

OMEN 17. (Foto: HP)
 • Den optimerede version af OMEN 17 tilbyder op til NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080 grafik og op til en Intel® Core™ i9-11900H processor. Derudover er OMEN 17 udstyret med op til 1TB PCIe Gen 4×4 SSD eller to 1TB PCIe SSD.
 • Mulighed for op til en QHD 165Hz IPS-skærm, der leverer 3 ms responstid og 100 % sRGB. Derudover er OMEN 17 udstyret med HP Eyesafe® anti-blå lysteknologi.
 • OMEN 17 benytter genanvendt aluminium i fremstillingen af tastaturets overflade, samt en kombination af genbrugsplast og ocean-bound plastik i højtalerne.
 • OMEN Tempest Cooling teknologi med Dynamic Power, samt OMEN Gaming Hub’s Performance Control og Undervolting.

OMEN 17 forventes at være tilgængelig i juni til en pris fra 9.799 kroner.

Læs også: Anmeldelse: Lenovo Yoga 9 – Bærbar luksus!

OMEN 25i Gaming Monitor

OMEN 25i Gaming Monitor. (Foto: HP)

OMEN 25i Gaming Monitor er OMEN-seriens seneste bud på en gamerskærm. Det er den første gamerskærm i OMEN-serien, der har indbygget HP Eye Ease, der reducerer det skadelige blå lys fra skærmen. Skærmen er samtidig udstyret med en række innovative funktioner, bl.a.:

 • 165Hz opdateringshastighed og en responstid på 1 ms, AMD FreeSync™ Premium Pro og NVIDIA® G-SYNC®.
 • IPS panel.
 • Med OMEN 25i Gaming Monitor kan du opleve verdens første Game Remastered Mode, der genopliver old school PC eller konsolspil. Den integrerede software anvender forbedringsfiltre til spil med lavere opløsning.

OMEN 25i Gaming Monitor forventes at være tilgængelig i juli til en pris fra 2.499 kroner.

Læs også: Anmeldelse: HP Envy All-in-One

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments